Anyway

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
267
Депозит
39.20$
Правило Risk Management номер один - мінімізація ризику. Коли я знайшов спосіб втрачати мінімум, зберігаючи свій найоптимальніший стиль торгівлі, все змінилось. Можливість заробити є лише в того хто контролює свої витрати і я не злукавлю якщо скажу що більшість вміють заробляти на А+ трейдах, чого їм не вистачає так це вміння не втратити капітал в очікуванні між ними.

Я був на декількох хороших trading related саммітах, прослухав десяток толкових подкастів trading related і прочитав декілька десятків статтей, все в пошуках нової і важливої інформації. Поки через добрих 2 роки я не оглянувся назад і зрозумів що моя поведінка взагалі ніяк не змінилась. Продивись я ще сотні таких, суть була в діях, та і інформація всюди завжди повторюється, просто різними словами, бо істина одна. Я часто торгував від відчуття пасивності і не бажанні сидіти просто так, але так на результаті це і не відобразилось. Виявилось трейдинг має бути нудним, тобі має бути скучно 99% часу і це не повинно відображатись у зайві дії. Це насправді так і має бути, більшість від цього і втрачають. Краще пізно ніж ніколи, i guess…

Назад
Сверху Снизу