CEO Palantir продав 585 тис. акцій компанії на суму близько ~$96 млн.

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
271
Депозит
6.80$
💸 Максимальний біль настане тоді, коли ціна BTC торкнеться або собівартості IBIT на рівні $84 тис., або собівартості MSTR на рівні $73 тис. Ймовірно, фінальне дно буде десь між цими рівнями

🤖 Perplexity випускає свій браузер Comet на мобільні пристрої: запуск на Android відбувся вчора, а версія для iOS з’явиться незабаром.

💸 З точки зору ончейн-циклів булрана технічно закінчився раніше цього року, коли BTC піднявся до ~$100 тис., - CEO CryptoQuant

За класичною цикловою теорією ринок мав би повернутися до реалізованої ціни близько $56 тис., щоб сформувати циклічне дно, але оскільки гравці на кшталт MSTR навряд чи продаватимуть, їхні монети фактично вилучені з обігу, тож я сумніваюся, що ми побачимо $56 тис.

Крім того, макроумови свідчать, що уряди будуть змушені додавати ліквідність до середини наступного року з політичних причин, тож настрій може розвернутися будь-якої миті.

Я можу помилятися. Я більше не використовую плече, тому не ідеально вгадую точки входу, але щодо довгострокового напрямку я все ще впевнений.

😁 Нагадаємо що ще два тижні тому він назвав Бʼюррі божевільним, коли той почав шортити Palantir.

$PLTR -25% з того моменту.

Назад
Сверху Снизу