Gold Rollercoaster

• Автор темы Автор темы RanGe_LoveR
  • Дата начала Дата начала

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
267
Депозит
39.20$
Геополітичний шум Реакція ринку металів , на те що Трамп заявив 17.10.2025, цілком логічна та очікувана , а найголовніше , збігається в рамках технічної складової графіка . Явже кілька разів згадував те , що золоту потрібна торговельна напруженість між США та Китаєм , саме цей фактор став основним TSTA Bureau October Overview драйвером руху золота до All-Time High у 2025 році . Тому , ймовірно , очікувати падіння золота , після того , як Трамп заявляє про те , що 100% тарифи є нестійкими і тим самим це чудовий фактор для того , щоб змістити золото до нижчих цінових відміток . Для мене це все гра “ Великого Брата ”, на яку багато трейдерів ведуться і не розуміючи загальної кон ' юнктури руху золота перевзуваються на ходу і заявляють , що золото йде на розворот , для мене це дорівнює грі в наперстки . Потрібно зрозуміти , за якою логікою працює цей ринок . Ось вам моя проста життєва аналогія : на кону новий рік і ми не знаємо коли він закінчиться без наявності прямої заяви президента , відповідно на тлі святкового настрою попит на новорічні товари зростає величезними темпами і найближчим часом до моменту Х не буде знижуватися , тому що зараз тренд споживача полягає в тому , щоб підготуватися до нового року .

Відповідно ми як продавець , можемо припустити , що попит на наш продукт поки новий рік є — буде тільки підвищуватися , а конкурент нашому товару тільки альтернатива , яка усвоєму ядрі є версією нашого продукту тільки для бідних ( срібло ), тому нам просто невигідно знижувати ціну до зони Discount, оскільки споживач купуватиме наш продукт , поки новий рік не закінчиться , а він закінчиться , тільки після офіційної заяви президента . Іось вона , ця заява . Після зустрічі 30.10.2025 із Сі Цзіньпіном Трамп робить серію м ' яких коментарів : зниження тарифів , відновлення експорту сої , продовження поставок металів , розмови про чіпи та майбутні візити . Все це сигнал ринку — “ свято добігає кінця ”. Ринок відразу реагує : золото охолоджується , частина капіталу перетікає в ризик . Європа фіксує , Азія коригується , і вся історія , яку ми бачили останніми місяцями , починає переходити у фазу перепочинку .

Але , як я вже казав , це не кінець — це лише пауза перед наступним актом . Утой час коли останнього всі продавали Азія була чистим покупцем

Назад
Сверху Снизу