SlonOgromniy
Пользователь
Качка – більш калорійний та жирний варіант порівняно з куркою, але її жир вважається "корисним". Качиний жир містить більше ненасичених жирних кислот.
Качка багата на залізо, що робить її хорошим вибором для людей з ризиком розвитку анемії. Також в качиному м'ясі містяться вітаміни групи B та цинк, необхідні для гарної роботи імунної системи.
Качка має насичений і глибокий смак, який цінується в кулінарії, особливо в азійських та європейських кухнях. Завдяки своєму високому вмісту жиру качка – відмінний вибір для запікання, оскільки жир робить м'ясо особливо ніжним та соковитим.
Качка багата на залізо, що робить її хорошим вибором для людей з ризиком розвитку анемії. Також в качиному м'ясі містяться вітаміни групи B та цинк, необхідні для гарної роботи імунної системи.
Качка має насичений і глибокий смак, який цінується в кулінарії, особливо в азійських та європейських кухнях. Завдяки своєму високому вмісту жиру качка – відмінний вибір для запікання, оскільки жир робить м'ясо особливо ніжним та соковитим.