«Кема, браво» - як Кемкін неочікувано став героєм матчу «Карпати» - «Кривбас»... для «Карпат»

• Автор темы Автор темы BBQ
  • Дата начала Дата начала

BBQ

Пользователь
Лайки
9
Депозит
22.61$
«Кема, браво» - як Кемкін неочікувано став героєм матчу «Карпати» - «Кривбас»... для «Карпат»

Як «Карпати» здобували першу домашню перемогу в сезоні. Блогерка «Трибуни» побувала на матчі та побачила це вживу.

Скажу чесно, ідея піти на гру в мене появилась десь за дві години до початку. До того я навіть не думала, бо від ранку у Львові стояла досить похмура погода й навіть обіцяли дощ. Але потім я раптово побачила пост в каналі «Карпат» про матч, а далі все як в тумані: дорога, каса й от, ми біля «України» з квитком у руках.

Першим квестом було знайти каси біля стадіону, адже вони, як виявилось були в нічим непримітній будці. Жіночка, яка продавала їх одразу попередила, що решти вона не має й деякі фанати збоку пробували найти вихід з ситуації, міняючи один в одного гроші. Мені давно подобалась ідея з цими паперовими квитками, адже залишається невеличкий спогад. І навіть якось шкода, що не завжди можна купити паперову версію.

c5668c38-9f89-4917-9d4b-1947d7ff8c6c

Далі швидкий контроль: черг навіть не було. І це вразило мене, адже кілька турів назад люди стояли в довжелезній черзі, щоб потрапити на стадіон. Сьогодні обіцяли приблизно 2 тисячі фанатів, а квитків ще залишалось досить багато в продажі.

На стадіоні уже звично: першим ділом у фан-шоп «Карпат» по матчеву програмку, де зазвичай зібрана уся інформація про матч, склади обох команд. А сьогодні ще й були факти про гравця «Карпат» - Фабіано.

1fa5c464-1fc0-4a97-8e40-aaca95843069

Спустившись на трибуни, певний час спостерігала як кайфує від атмосфери матчу клубний маскот «зелено-білих» Левчик. Він з радістю фотографувався з вболівальниками, махав діткам та просто танцював.

7aa79c7f-e245-42f3-86fd-def0cd49841b

Втім, так і не втрималась, і підійшла зробити фото. Левчик виявився справжнім джентельменом: поцілував мені руку та зробив фото. Як каже один із фанатів: «вам можуть не подобатись «Карпати», але у вас просто нема шансу не любити Левчика». На хвилину й задумалась: чи багато наших клубів мають клубних маскотів? Згадався мені й Лелека з «Лівого Берега», й Хартік «Металіста 1925» і славетний поліський Вовк. Це ж дуже крута ідея для зближення фанатів з командою.
e9e5831a-9db9-400b-9eea-77a823f9ef65

Далі на розминку вийшли голкіпери «Кривбасу», а серед них був Олександр Кемкін, який грав за криворіжців на правах оренди, хоча належав левам. Мені навіть стало цікаво як проявить себе воротар у принциповому матчі для нього проти рідної команди.

Поки гравці «Карпат» тренувались, замітила як Аріні Євдокименко для УПЛ.ТБ давав коментар інший воротар - Андрій Кліщук. А от Андрій навпаки, прийшов з «Кривбасу» в команду левів, проте поки не може закріпитись у складі.

3fdb600f-c488-49c0-bdd8-e3f697beefea

Поспілкувавшись з журналістами, Кліщук поспішив до дружини, а на трибунах його перехопили декілька дітей, які просили про фото. Я вирішила теж не втрачати нагоду зробити фото, адже минулого сезону дуже детально слідкувала за його кар’єрою в складі криворіжців.

a9d1291f-7a38-4d71-b10f-713b8f2e5ab7

На вулиці досить похолодало й навіть почав падати легкий сніг з дощем. В силу погоди людей було відносно небагато (чого відносно? «Карпати» - той клуб який вміє збирати максимум фанатів, і для них цих 2 тисячі це мало). Трибуни повільно заповнювались, а також заповнювався й виїзний сектор «Кривбасу».

Команди вийшли під традиційну пісню левів «ще прийде час», а фанати підвелись з місць та заспівали її. На фан-секторі «Карпат» пролунали перші заряди в честь ЗСУ. Далі ініціативу взяли вболівальники червоно-білих, які намагались гнати команду до перемоги.

8d60e307-f363-4155-b765-ebd8d49ea2c0

«Якщо Кема нині добре зіграє, то його зі Львову вже не випустять» - пожартували фанати кількома рядами вище. Мені й самій стало цікаво як зіграє Олександр Кемкін.

Довго гадати не прийшлось, адже уже на 16 хвилині Кемкін залишив поле через червону картку. А от фанати «Карпат» це сприйняли навіть надто добре. Вони усім стадіоном стали сканувати «Кема, молодець!». Хтось збоку почав жартувати: «Кемкін поміг чим зміг», «У Кеми серце просто далі карпатівське». Але і йшов з поля він під вигуки обидвох команд, бо вболівальники червоно-білих теж скандували «Кема!». Як висновок: «Кривбас» у меншості вже з 16 хвилини.

19d62c15-e53e-4c85-996e-9faa9bedfb22

Кожен момент «Карпат» вболівальники сприймали надто до серця. Вони сьогодні були дуже заряджені: заводили публіку та скандували, підганяючи команду вперед. Позаду мене сидів настільки заряджений хлопець, що я тільки й переживала, щоб той не зірвав собі голос.

На перерву команди пішли з нулями на таблі, а далі була найромантичніша ситуація з усіх матчів. Спершу наче все було звичайно: журналістка «зелено-білих» Анна Задорожна оголосила про розіграш призу й назвала щасливчиків. Коли та пара вийшла на поле, то чоловік запропонував своїй дівчині вийти за нього заміж. На трибунах ця подія зірвала фурор: хтось кричав, щоб вона сказала йому так, а хтось уже вітав пару.

«Я так і не зрозумів, що вона йому відповіла» - звернувся до друга один із хлопців вище. «Та ж сказала, що згодна!» - відповів той з посмішкою на обличчі. Ця подія зворушила навіть чоловіків кількома рядами вище. Пара підійнялась на трибуни абсолютно щасливою, паралельно приймаючи вітання від фанатів.

aefbf2ff-a5f2-4d3d-bcbb-709c5f968c40

На другий тайм команди вийшли знову під гімн клубу, а фанати розтягнули свої шарфики та почали сканувати «Карпати-Карпати». Коли на 47 хвилині м'яч опинився у воротах «Кривбасу» на стадіоні емоцій вирували шалені. Голом відзначився любимець львівської публіки Бруніньйо.

Окремо хочеться відзначити роботу, яку сьогодні проробив Пауло Вітор, або по-львівськи «Віктор Павлік». Досі не знаю чому придумали йому таку кличку серед фанатів левів. Також мене сьогодні приємно вразила гра Олексія Сича, адже я не думала, що він так швидко повернеться в свої кондиції та зможе грати на колишньому рівні. Впевнена, що скоро він знову матиме можливість повернутись у збірну України та нав'язати серйозну боротьбу.

Протягом передостанніх хвилин замітила, як лава запасних левів, а саме гравці, які розминались слідкували за грою. А особливо втягнутий був Микола Киричок, який дуже яскраво виражав емоції після невдалого проходу свого партнера по команді.

5d80ea01-b5f9-4032-b9be-489400af5b62

Коли міняли Ігора Краснопіра на Іґора Невеса, то трибунами роздалась хвиля вигуків на адресу «Ігоря», правда я так і не зрозуміла: вітали Невеса чи дякували Краснопіру. Другому ж відразу дали зелений плед, бо на вулиці було надто холодно. Таке відчуття, що на матчах скоро будуть лише дуже температуростійкі люди.

408a825c-f373-45c8-b1f0-f20d2e547527

На протилежному секторі сидів Владислав Лупашко, який відбуває свій термін дискваліфікації. Він протягом гри кілька разів намагався висловити свою думку, а можливо навіть і підказував якісь тактичні ходи гравцям.

Матч так і завершився 1:0 на користь львів'ян. Фанати подякували гравцям за прагнення боротись до кінця, а гравці за безумовну підтримку та терпіння. У Львові сьогодні був справжній вечір свята, адже той славетний час перемоги таки прийшов.

cd0cefd6-d0b6-4a8c-9dd3-a5713be18637

Назад
Сверху Снизу