Харчові вороги довголіття: що після 60 шкодить вашому тілу

  • Автор темы Автор темы SlonOgromniy
  • Дата начала Дата начала

SlonOgromniy

Пользователь
Регистрация
5/11/25
Сообщения
475
Репутация
-7
Лайки
22
Депозит
2.58$
Деякі продукти, які раніше здавалися цілком безпечними, можуть тепер приносити більше шкоди, ніж користі. Дієтологи назвали eatthis.com найпоширеніші з них – і пояснили, чому після 60 їх краще виключити з раціону.

Паростки

Попри те, що паростки часто вважають "суперфудом", для людей старшого віку вони можуть бути небезпечними.

"У паростках можуть розмножуватися бактерії сальмонели та кишкової палички, які спричиняють отруєння", – пояснює дієтолог Мелісса Мітрі.

З віком імунна система слабшає, тому ризик серйозного харчового отруєння після вживання таких продуктів значно зростає. Експерти радять обирати безпечніші альтернативи – наприклад, добре промиті овочі або приготовані бобові.

Перероблене м’ясо

Оброблені м’ясні вироби, як-от ковбаси, сосиски чи шинка, стимулюють запальні процеси в організмі.
 
Назад
Сверху Снизу