Хочу сьогодні з вами поговорити про використання малих дронів у сучасній війни.

• Автор темы Автор темы RanGe_LoveR
  • Дата начала Дата начала

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
271
Депозит
8.75$
Сучасна війна на нашій землі показала,що у кого є більш розвинути технології та вміння їх застосовувати у сучасних реаліях може змінити координально ход бою,теж саме застосування ударних бпла на полю бою

Саме конкретно хочу поговори за малі дрони,такі як "вертолітіки" або інші види малих дронів

Мені пощастило отримати на руки малий дрон,і застосувати у реальних подіях

Одразу що можу сказати,це дає відміну можливість зайвий раз не світити обличчям у забудовах/посадках/бліндажах,ти собі пролетів подивися що там є,або нема,і можешь собі висуватись

Тобто проводити детальну дорозвідки у місці зацікавленості,що допомагає буди більш обізнаним у обстановці та знати що тебе буде чекати попереду

Також дає можливість залітати туди,де твої очі з неба не можуть залетіти або надати достовірну інформацію з приводу місця зацікавленості,або напряму коректувати скиди/фпв дрони,якщо налагоджен звʼязок та стрім

З іншого боку,малі дрони дуже ситуаційні,до прикладу,при активній обороні або штурмі,не буде змоги їм скористатися,також що його можна легко збити

Підсумок такий,що малі дрони для проведення дорозвідки у місці зацікавленості,дають перевагу над супротивником у інформації

Тому цікава ваша думка та запитання котрі у вас можуть виникнути

Назад
Сверху Снизу