Кулінар розкрила секрет "ідеальної" картоплі в мундирі з хрусткою скоринкою

  • Автор темы Автор темы klosim
  • Дата начала Дата начала

klosim

Пользователь
Регистрация
5/11/25
Сообщения
1,036
Репутация
-1
Лайки
14
Депозит
0.00$
Вся справа в способі її приготування.

фото ua.depositphotos.com
Жінка поділилася своїм простим і швидким рецептом / фото ua.depositphotos.com
Реклама

Поєднання м'якої, повітряної начинки з хрусткою шкіркою - саме такою має бути ідеальна запечена картопля в мундирі. Одна жінка поділилася в мережі простим рецептом цієї страви, який займає значно менше часу, порівняно із запіканням у духовці.

Як пише Mirror, у TikTok жінка, прозвана "Мамою-аерогриль", продемонструвала свій спосіб приготування бездоганної картоплі в мундирі.

"Якщо хочете отримати найкращу картоплю в мундирі, спробуйте приготувати її в аерофритюрниці", - порадила вона своїм підписникам.


У чому полягає її метод?​

Спочатку потрібно промити всю картоплю під краном, потім промокнути її насухо кухонним рушником.

Потім загорніть кожну картоплину в алюмінієву фольгу і поставте готуватися в аерофритюрницю на 30 хвилин за температури 200 градусів або доти, доки вона не стане м'якою всередині. Ви можете перевірити це, просто встромивши виделку або ніж у картоплю.

Потім просто дістаньте картоплини із фольгованої упаковки, додайте трохи олії та дрібку солі, а потім покладіть назад в аерофритюрницю на п'ять хвилин, поки вони не будуть готові.
 
Назад
Сверху Снизу