Нове дослідження показало, що відбувається з організмом, якщо менше їсти ультраобробленої їжі

  • Автор темы Автор темы MrReizor
  • Дата начала Дата начала

MrReizor

Пользователь
Регистрация
12/11/25
Сообщения
25
Репутация
2
Лайки
1
Депозит
3.10$
Більш того, фахівці вважають, що відмова від таких продуктів у довгостроковій перспективі знижує ризик серцево-судинних захворювань, діабету другого типу та інших хронічних хвороб.

Що таке ультраоброблені продукти і чому вони шкідливі​

За словами лікарки Сапани Шах із Нью-Йоркського університету, ультраоброблена їжа — це продукти, які містять мінімум справжніх інгредієнтів, але багато штучних добавок: ароматизаторів, консервантів, підсилювачів смаку, стабілізаторів, солі й цукру.

До цієї категорії належать:

  • снеки — чіпси, сухарики, солоні горішки;
  • ковбаси, сосиски, бекон та інше перероблене м’ясо;
  • заморожені напівфабрикати;
  • розчинні супи;
  • солодкі напої, енергетики, пакетовані соки.
В середньому 60% щоденного раціону американців складається саме з таких продуктів. І хоча в Україні цей показник нижчий, тенденція зростає — особливо серед молоді.
 
нужно больше кушать, минимум 2000 калорий в день
 
теперь понятно почему такой рост болезней среди молодежи
 
помню когда то за день сьел 5к калорий и потом в туалете весь вечер сидел)
 
Назад
Сверху Снизу