«Перший столичний хлібозавод» запускає нову лінію з виробництва тостового хліба з інноваційною технологією

  • Автор темы Автор темы BBQ
  • Дата начала Дата начала

BBQ

Пользователь
Регистрация
8/11/25
Сообщения
339
Репутация
-8
Лайки
9
Депозит
22.56$
«Перший столичний хлібозавод» запускає нову лінію з виробництва тостового хліба з інноваційною технологією
Київ, травень 2025 р. — Українська компанія «Перший столичний хлібозавод» (ПСХ), що входить до групи «Хлібні інвестиції», запустила сучасну автоматизовану лінію з виробництва тостового хліба. Уперше в Україні на підприємстві запроваджено технологію «чистого приміщення», що дозволяє суттєво подовжити термін реалізації хліба — до 30 днів.

«Ми пишаємося запуском цієї інноваційної лінії. Це не просто технологія — це новий стандарт якості українського хліба. Інвестиції у 4,5 млн євро — це наш внесок у розвиток харчової промисловості та доказ того, що ми впевнено інвестуємо в майбутнє», — зазначив Юрій Триндюк, CEO групи компаній «Хлібні інвестиції».

pershii-stolichnii-hlibozavod2.jpg (71 KB)


Лінія забезпечує повну автоматизацію виробництва — від замішування тіста до пакування готової продукції. Особливістю є вакуумна система тістозамішування, що гарантує стабільну якість, ніжну текстуру і відмінний смак — ідеально для тостів.

Під брендом «ЦАР ХЛІБ» буде представлено нову лінійку з чотирьох продуктів під назвою «Цей Тост».

У 2024 році загальні інвестиції в підприємства групи «Хлібні інвестиції» склали 12 млн євро.



Довідка:

Група компаній «Хлібні інвестиції»
— лідер за обсягом інвестицій серед хлібопекарських підприємств України.

До складу групи входять:


  • ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
  • ТОВ «Chanta Mount»
  • ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат»
  • ТОВ «Бердичівський хлібозавод»
  • ПрАТ «Теремно Хліб»
 
интересно что это такая за технология будет на самом деле
 
Назад
Сверху Снизу