RanGe_LoveR
Пользователь
- Верховний суд почав розгляд законності тарифів Дональда Трампа проти більшості країн.
- Судді з обох таборів проявили скепсис: мита можуть прирівняти до податків, на які президент не мав повноважень.
- Якщо мита визнають незаконними, Мінфіну доведеться відшкодувати близько $750 млрд.
- Якщо ж тарифи збережуться - вони можуть принести США приблизно $3 трлн доходів до 2035 року.
- Трамп назвав процес «питанням життя і смерті для країни», вважаючи мита необхідними для економічної та нацбезпеки.
- Суд може або знищити ключовий елемент торгової політики Трампа, або забезпечити США багаторічний фінансовий ресурс.
Імовірність перемоги Трампа у Судовому процесі щодо тарифів у Верховному суді знизилася
- Трамп розглядає альтернативні варіанти тарифів.
- Трамп заявив, що не буде присутній на саміті G20 у ПАР.
- Додав, що Південна Африка не повинна бути в G20.
- Авраамські угоди — сподіваюсь, Саудівська Аравія приєднається дуже скоро.
- Я не кажу це як тиск, я не лобіюю!
- З січня 100 000 бюрократів залишили федеральний апарат.
- 100% нових робочих місць за моєї адміністрації створено приватним сектором.
- Судді з обох таборів проявили скепсис: мита можуть прирівняти до податків, на які президент не мав повноважень.
- Якщо мита визнають незаконними, Мінфіну доведеться відшкодувати близько $750 млрд.
- Якщо ж тарифи збережуться - вони можуть принести США приблизно $3 трлн доходів до 2035 року.
- Трамп назвав процес «питанням життя і смерті для країни», вважаючи мита необхідними для економічної та нацбезпеки.
- Суд може або знищити ключовий елемент торгової політики Трампа, або забезпечити США багаторічний фінансовий ресурс.
Імовірність перемоги Трампа у Судовому процесі щодо тарифів у Верховному суді знизилася
- Трамп розглядає альтернативні варіанти тарифів.
- Трамп заявив, що не буде присутній на саміті G20 у ПАР.
- Додав, що Південна Африка не повинна бути в G20.
- Авраамські угоди — сподіваюсь, Саудівська Аравія приєднається дуже скоро.
- Я не кажу це як тиск, я не лобіюю!
- З січня 100 000 бюрократів залишили федеральний апарат.
- 100% нових робочих місць за моєї адміністрації створено приватним сектором.