Прості психологічні фішки

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
268
Депозит
39.20$
Найскладніша річ в трейдингу яку я продовжую розвивати це вміння просто зупинитись. Звичка завжди діяти по життю створює ілюзію в торгівлі що відсутність дій, це відсутність роботи чи прогресу, і мені до сих пір це дається не просто. Але це частина перепрошивки стилю мислення з працівника на інвестора/трейдера. Я не хочу сказати що один тип мислення кращий за інший, вони просто різні. В кожного свої переваги та недоліки, майстерність це вміння між ними ефективно перемикатись коли це потрібно.

Як до прикладу цього тижня.. На вихідних я проводив рутинну роботу підготовки та на автоматі почав будувати план на тиждень. На половині зловив себе на думці що чарти мені не цікаві, і я поняття немаю як і що торгувати. В більшій мірі, з моменту коли засвоєно урок, вся складність в його постійному нагадуванні собі. Вся робота зводиться до того щоб ваша майбутня версія апелювала рішення вашої минулої версії, за аргументи можна не перейматись, достатньо пригадати що ваша версія минулого не здатна плодити результат, цього повинно вистачити при раціональному порівнянні аргументів.

Тому на етапі перебудови себе з вже існуючи знаннями, справа не за вивченням нової секретної інформації, а за повторенням вже відомого, або навіть краще сказати нагадуванням.

Назад
Сверху Снизу