- Автор «Багатого тата» в черговий раз прогнозує фінансовий крах і розповідає про активні вкладення в біткоїн та золото, в тому числі.
- Крім того, він звинуватив ФРС та Мінфін у «друкуванні фальшивих грошей».
- Також, згідно з його перебдаченням, біткоїн коштуватиме до $250 000, а срібло — до $100 у 2026 році.
Автор бестселера «Багатий тато, бідний тато» Роберт Кійосакі заявив, що посилює інвестиції у біткоїн, золото, срібло і Ethereum на тлі зростання економічної напруги у США. Підприємець попередив про «наближення масштабного краху» і пояснив, що зосереджується на «реальних активах» для збереження капіталу.
Він нагадав, що почав купувати золото ще у 1971 році, коли президент Річард Ніксон відвʼязав долар США від золотого стандарту.«Мій цільовий рівень для золота — $27 000. Цю цифру я отримав від мого друга Джима Рікардса […] і я володію двома золотими шахтами», — написав Кійосакі.
Цього разу Кійосакі спрогнозував, що у 2026 році вартість біткоїна виросте до $250 000, срібло — до $100, а Ethereum — до $60 [скоріш за все він мав на увазі ріст активу до $60 000].«Ніксон порушив закон Грешема, який говорить: “коли в систему потрапляють фальшиві гроші — справжні йдуть у тінь”», — додав він.