Секрети довголіття: чому кольорові овочі корисні для мозку

  • Автор темы Автор темы xrevinzex
  • Дата начала Дата начала

xrevinzex

Пользователь
Регистрация
9/11/25
Сообщения
652
Репутация
-10
Лайки
26
Депозит
26.08$
Дослідження показують, що регулярне вживання червоного, жовтого та фіолетового овочів (перець, буряк, баклажан) сприяє поліпшенню пам’яті та концентрації.

Причина — антиоксиданти та флавоноїди, які знижують запалення у мозку і покращують кровообіг. У людей, які щодня їдять кольорові овочі, відзначено менший ризик когнітивних порушень та депресії.

Лікарі радять включати хоча б по 1–2 порції таких овочів на день, чергуючи кольори для максимального ефекту. Також корисно поєднувати їх із корисними жирами, наприклад оливковою олією, — це покращує засвоєння речовин.
 
Дослідження показують, що регулярне вживання червоного, жовтого та фіолетового овочів (перець, буряк, баклажан) сприяє поліпшенню пам’яті та концентрації.

Причина — антиоксиданти та флавоноїди, які знижують запалення у мозку і покращують кровообіг. У людей, які щодня їдять кольорові овочі, відзначено менший ризик когнітивних порушень та депресії.

Лікарі радять включати хоча б по 1–2 порції таких овочів на день, чергуючи кольори для максимального ефекту. Також корисно поєднувати їх із корисними жирами, наприклад оливковою олією, — це покращує засвоєння речовин.
Полезный пост Бро, спасибо тебе
 
красные овощи вообще сладости сплошные
 
Назад
Сверху Снизу