Що буде, якщо не оновлювати Android на смартфоні

• Автор темы Автор темы SlonOgromniy
  • Дата начала Дата начала

SlonOgromniy

Пользователь
Лайки
22
Депозит
2.58$

Головна небезпека - уразливість даних

Оновлення Android включають не тільки нові функції, а й найважливіші патчі безпеки. Саме вони закривають свіжі вразливості системи, якими зловмисники можуть скористатися. Відмова від встановлення оновлень підвищує ризики:
  • крадіжки особистих даних і фото
  • злому банківських додатків і шахрайства
  • оформлення кредитів на ваше ім'я
  • підключення смартфона до ботнет-мережі для кібератак

Експерти пояснюють: захисні механізми Android досить сильні, і небезпека не виникає миттєво. Але якщо пристрій довгий час залишається без актуальних патчів, ризики зростають багаторазово.Головна небезпека - уразливість даних

Оновлення Android включають не тільки нові функції, а й найважливіші патчі безпеки. Саме вони закривають свіжі вразливості системи, якими зловмисники можуть скористатися. Відмова від встановлення оновлень підвищує ризики:

• Експерти пояснюють: захисні механізми Android досить сильні, і небезпека не виникає миттєво. Але якщо пристрій довгий час залишається без актуальних патчів, ризики зростають багаторазово.

Если вы не обновляете Android, ваш смартфон рискует стать не только вашим, но и чужим: чужие кредиты, чужие фото и даже участие в чужих кибератаках. 😬

Ну всем всеравно если телефон не может вытянуть систему

Головна небезпека - уразливість даних

Експерти пояснюють: захисні механізми Android досить сильні, і небезпека не виникає миттєво. Але якщо пристрій довгий час залишається без актуальних патчів, ризики зростають багаторазово.Головна небезпека - уразливість даних

• Експерти пояснюють: захисні механізми Android досить сильні, і небезпека не виникає миттєво. Але якщо пристрій довгий час залишається без актуальних патчів, ризики зростають багаторазово.
У меня был подобный опыт необновляла xiaomi на андроиде в итоге просто завис и больше уже невлючился даже мастер несмог спасти смартфон

как тяжело читать начало, на темной теме почти не видно

Назад
Сверху Снизу