RanGe_LoveR
Пользователь
🗣 Трамп: «Фондовий ринок досяг багатьох максимумів за останні дев’ять місяців і, ймовірно, продовжить зростати в найближчі місяці».
🗣 Трамп заявив, що не думає, що демократи найближчим часом вживатимуть заходів щодо шатдауну, і не вірить, що це питання скоро вирішиться.
🗣 Трамп про шатдаун і скасування філібастеру: "Ми повинні вже сьогодні почати ухвалювати законопроєкти. Думаю, ми звернемося до суду через “blue slips” (сенатські погодження на призначення)".
🗣 Трамп: «Сі Цзіньпін — мій друг, наскільки він взагалі може бути другом».
🗣 Сьогодні о 20:00 за київським часом Трамп виступатиме в Маямі з "великою промовою", за його словами.
Судді Верховного суду США висловлюють скепсис щодо юридичної підстави широких тарифів Трампа під час сьогоднішнього слухання, ставлячи під сумнів, чи не перевищили вони повноваження Конгресу
Представник Білого дому Левітт: «Велика промова Трампа о 20:00 буде присвячена економіці».
Ставки на Polymarket на те, що тарифи Трампа будуть визнані законними Верховним судом, впала до 18%. Ще вчора було >40%.
🗣 Трамп заявив, що не думає, що демократи найближчим часом вживатимуть заходів щодо шатдауну, і не вірить, що це питання скоро вирішиться.
🗣 Трамп про шатдаун і скасування філібастеру: "Ми повинні вже сьогодні почати ухвалювати законопроєкти. Думаю, ми звернемося до суду через “blue slips” (сенатські погодження на призначення)".
🗣 Трамп: «Сі Цзіньпін — мій друг, наскільки він взагалі може бути другом».
🗣 Сьогодні о 20:00 за київським часом Трамп виступатиме в Маямі з "великою промовою", за його словами.