Трейдинг - рутина

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
267
Депозит
39.20$
Я не втрачаю голову в таких ситуаціях і продовжую діяти раціонально і з холодною головою, адже я вже був в десятках ситуацій раніше де подібного роду трейди завершувались в ВЕ або навіть мінусі. І все через мою дитячу поведінку коли метатрейдер світився синім.

Тепер вже байдуже. Трейд не прибутковий допоки прибуток не зафіксовано, результату не існує допоки у вас немає на руках квитанції з банку. Це просто цифри, моя робота не відрізняється будь там 10$ чи 10 000000$.

Що я також завжди тримаю в голові, особливо в дні коли все йде по плану, так це те що напрямок руху і швидкість руху не моя заслуга. Я часто бачу як всі намагаються виявитись правим, вгадати нарратив, так ніби вірний напрямок руху це те від чого заробляє трейдер. Відкриваючи останні позиції (якими ділився вище) я поняття немав і досі немаю куди піде ціна. Мені це не під силу і мені це не цікаво. Я трейдер, не прогнозист. Моє завдання це адаптація та позиціювання себе таким чином, щоб у випадку коли ціна йде в одну сторону, я втрачав небагато, а коли йде в іншу, я заробляв в рази більше. І не робити туповатих речей в очікуванні між цими ситуаціями. А “вгадувати“ напрямок залиште собі.

Відчуття домінації над ринком це юнацький максималізм. Ринок завжди переживе всіх найкращих трейдерів. Скільки ви можете залишатись в оптимальних робочих кондиціях по стану здоровʼя, ментальному капіталу та тайм менеджменті щоб продовжувати перформити ?
5 років ? 10 ? 30 ?

Ринок існував до нас і нас ще переживе. Ви знаєте про які відчуття я говорю, всі там були. Ніколи не працювало, ніколи не буде. Залишайтесь стриманими і з повагою відносьтесь до роботи, ситеми, ринку і його учасників, це єдиний шлях.

Назад
Сверху Снизу