Три ефективні продукти від запалення суглобів

• Автор темы Автор темы glad12
  • Дата начала Дата начала

glad12

Пользователь
Лайки
36
Депозит
39.33$
Трьома улюбленими перекусами для зменшення запалення суглобів поділився хірург із Нового Орлеана Нік Паппас- чорниця вранці, волоські горіхи на обід і темний шоколад на ніч.

Хоча запалення є нормальною реакцією на хворобу або травму, хронічне запалення шкідливе. Воно може пошкодити здорові тканини і пов"язане з діабетом, хворобами серця і раком, пише New York Post. Папас зазначив, що зменшення запалення може потенційно означати уникнення операції.

Чорниці

Цей суперпродукт містить більше антиоксидантів, ніж інші фрукти та овочі, сказав Паппас. "Щоранку я з"їдаю жменю чорниці", - поділився він.

Цей антиоксидантний заряд чудово підходить для здоров"я серця, а високий вміст клітковини в чорниці сприяє травленню. Дослідження також показали, що чорниця може прискорити спалювання жиру під час тренувань.

Волоські горіхи

Щоб отримувати жирні кислоти омега-3, відомі протизапальними властивостями, Паппас з"їдає жменю волоських горіхів в обід.

Корисно для тіла і розуму, дослідники з Національного інституту старіння виявили, що вживання волоських горіхів може допомогти поліпшити пам’ять у пацієнтів із хворобою Альцгеймера.Ці горіхи також корисні для чоловіків, оскільки дослідження пов"язують вживання волоських горіхів з поліпшенням якості сперми.

Темний шоколад

Папас закінчує свій день на солодкій ноті. "Я з"їдаю три невеликих шматочки 70% темного шоколаду ввечері після вечері для протизапального ефекту флаванолів, а також для підвищення почуття ситості", - розповів він.

Крім того, було показано, що кілька шматочків високоякісного темного шоколаду призводять до розслабленого, більш спокійного сну.

Інші новини про користь чорниці

Чорниця - це потужна ягода з вражаючими перевагами для здоров’я: від підтримки здоров"я серця і мозку до захисного впливу на шкіру і зір. Вона також містить поживні речовини, такі як клітковина, вітамін С і марганець. Вона має 7 головних переваг для здоров"я людини.

шоколад везде и всегда если натуральный

Назад
Сверху Снизу