heginatorrr111
Пользователь
Mazar від pantera.bz
>>П'ятничний ребут<<
Вага/стать/вік тестера: 78 кг, чоловік, 26 років
Назва речовини і дозування: Mazar два колпака, разом ~0.35г
Толерантність: Висока
Крос-толерантність: Відсутня
Посилання на тему продавця: pantera.bz
Вечір пятниці, всі справи зроблені, попереду вихідні, мене навідала чудова ідея накуритись. Згадавши що на балансі у пантери маю пару гривень, перевіряю наявність товару і побачивши що є неподалік від мене, не вагаючись поповняю суму якої не вистачає. Хвилин через 40 клад вже у мене на руках, зроблений був добре, у малолюдному місці. Прилітаю додому, відламую кусок , дрібню і відправляюсь на балкон.
Тріп-репорт:>>П'ятничний ребут<<
Вага/стать/вік тестера: 78 кг, чоловік, 26 років
Назва речовини і дозування: Mazar два колпака, разом ~0.35г
Толерантність: Висока
Крос-толерантність: Відсутня
Посилання на тему продавця: pantera.bz
Вечір пятниці, всі справи зроблені, попереду вихідні, мене навідала чудова ідея накуритись. Згадавши що на балансі у пантери маю пару гривень, перевіряю наявність товару і побачивши що є неподалік від мене, не вагаючись поповняю суму якої не вистачає. Хвилин через 40 клад вже у мене на руках, зроблений був добре, у малолюдному місці. Прилітаю додому, відламую кусок , дрібню і відправляюсь на балкон.
00:00 - 00:30
Напалюю першу банку, дим жовтий, розумію що зараз буде тяжко. На моє здивування зайшло легше ніж очікував, трохи покашляв, запив водою і готовий до наступної. Друга банка також великих складнощів не викликала. Сідаю в крісло і в цю ж мить наче кожен м'яз розслабився. Гравітація починає діяти по іншому як на тіло, так і на думки. Голова наче зупиняється і йде в ребут. Сиджу, ні про що не думаю, лише курую сигарети, одна за іншою. Посидівши, настає момент коли треба йти, встаю з крісла і ледь не падаю в нокаут, в очах все мутніє, починає хитати в сторону, голова крутиться, спираюсь об стіну і чекаю поки це пройде.
00:30 - 1:10
Вдягнув кроси, ветровочку і пішов прогулятись. Вийшов з будинку і відразу зловив вуличний вайб, свіже повітря і легкий вітерець. З'являється якесь друге дихання, стан з в'ялого і стомленого змінюється на заряджений і позитивний. Все тіло наповнюється легким відчуттям щастя, незрозуміло по якій причині, просто все стає добре. На цьому заряді позитиву я пройшовся по району і зайшов в магазин. Тут починається внутрішня боротьба, за те що брати. Не знаю як хто, але я, особливо по накурці, хочу все і відразу, але бюджет не резиновий, тому беру все саме необхідне і йду додому.
1:10 - 1:50
Повертаюсь додому і стан відразу скочується назад у розслаблений і трохи в'ялий. Займаю улюблену позу, а це горизонтальна на дивані і включаю наступну серію Лост. Дивлюсь і не можу нічого зрозуміти, це я такий вбитий чи це сценаристи теж щось курили коли писали сценарій. На середині серії вирішив піти поїсти бо це відчуття вже явно давало про себе знати.
1:50 - фінал
Сил вже загалі немає, після вечері єдине бажання, піти спати, але все ж вирішую додивитись серію і трохи позалипати в телефоні. Через якийсь час, все, зупинка мозку, не усвідомлюючи що я взагалі дивлюсь, просто гортаючи пальцем, я відкладаю телефон, і як на мене, то вирубаюсь за пару секунд
Шишка | 9/10 |
Клад | 9/10 |
Бот | 9/10 |
Загальна | 9/10 |
Последнее редактирование: