Всім хто сюди зайшов раджу взяти банку пива або стимулятор хорошого настрою незабуваєм про репутацію та лайк,строго несудіть мозок недуже під пвп мислить і так репортаж на ПВП від WILLIAMS для магазину svoi_shop
https://enjoyrc.io/svoishop/ - ссилка на магазин
Пізно ввечері отримав адресу від опера Свой шоп але було жудковато самому йти я набрав друзів але всі кажуть ранком .Ранок 9:57 до мене заїхали 2 кращих друга я ще ра передивився локація наш район і ми поїхали знімати клад ,добре що ранок всі на роботах вже ,на дворі прохолодно ,поки друг чекав на заведені машині Руль перший вибіг шукати клад я підійшов з фото більш детально,немає, він стоїть дивиться я шукаю недивлячись на болото ))
про себе:
вага 69 кг,
ріст 173см
вік:26
речовина:пвп
вес :0.5
дозування:150 мг
крос толлер алкоголь
толлер -низький тиждень точно не курив такого
на тижні шш
Тут момент висадився але знайшов
Напевне від погоди недуже сухе
На вигляд мокре але це не завадить
10:30,єєвсе добре ми на квартирі
10:45 вход.Сиплю в свіжу лампу приблизно 0.2 наколотив напаснува,смачне, смак характерний ,заніміли зуби передав другу
Спочатку не планували нічого серйозного — просто вечірня зустріч, фоново грає електроніка. Настрій спокійний, не нервую, тіло чисте, їв за ~3 години до того. беру амф назально,
Через 20 хвилин перший легкий прилив фокусу.
11:10 гіркота.водичка.появляються перші відчуття,катаю ще
11:20 чути стім..навалило
Мозок стає "чітким", думки ніби прибираються в шухлядки. Паралельно ловлю себе на тому, що починаю балакати дуже швидко, перескакуючи з теми на тему. М. каже: "Знову ти заводишся як радіо". Усміхаюсь, хоча помічаю, що щелепи трохи стискаються. Увімкнули світлодіодну лампу — кольори приємні, глибші. Додаємо трохи шишу — по бонгу на кожного.
12:10
Пік. В кімнаті світ ніби пульсує. Слух змінений: голоси друзів звучать дуже чітко, але відлунюють. Серце стукає швидше, але без страху. Мова стає нескінченною. Теми — від космосу до дитячих травм. Усім весело, але вже трохи перегріваємось. Я в цей момент записую у нотатки:
“Я можу мислити занадто швидко для цього світу”.
13:05
Хочеться ще бонг. час зупиняється — Ми з другом продовжуємо. Тіло відмовляється лежати — постійно або ходжу, або тягнуся, або сиджу, але з рухом. Гіперфокус на музиці, змінюю треки кожні 15 секунд.
15:20друг неперестає катати,інший дабстеп створює
16:35 пора перекурити ,сильно стиснуті зуби
18:10 сиплю ще в лампу ,напалюю ,знаю що відірватись буде важко
18:50 гіркота в горлі ,засушило,ліфт ,пю воду
20:20 тихо включили музику ,метушня бігаєм туди сюди на місці не сидиться
21:15 друг приніс пиво,трохи лекше стало
22:30немає апетиту все почало боліти,друзі грають плейстейшн я по тел розмовляю
23:05 Хочу їсти, але шлунок блокує.Усвідомлюю, що відпочити вже не вийде — запущено щось, що саме не зупиниться.
00:30
Розсинхрон між тілом і головою. Випив води — здається, що мало. Очі червоні, зіниці розширені.висадився почав переживати Перевіряю пульс: 102 bpm. Паніки немає, але на підкірці з’являється думка: "А що, як буде передоз?". Відганяю, намагаюсь відволіктись розмовами, але фокус уже не тримається. Друг дивиться на мене і каже: "Ти вже не вивозиш".
02:00
Тіло втомлене, але розум не дозволяє спати.
2:30
Всі лягли, я лежу з відкритими очима в темряві. Мурашки по шкірі, внутрішній свербіж. Починає накочувати легка паранойка.
Здається, що хтось стоїть в коридорі. Відкриваю двері — нікого. Серце пришвидшується.параноя.
3:10 неможу спати заліпаю в чаті ,серце дуже сильно стукає
04:10
Молюсь, щоб заснути. Але тіло у стані перезбудження. В голові тільки фонові фрази, які повторюються по колу. Я вже пожалкував про додатковий бонг. Пишу в нотатки:
думки неприкольні 4,10,але хочеться ше напалити
06:00
Тільки починаю провалюватися в сон. Уві сні бачу глюк — наче пливу в повітрі, але на мене кричить хтось ізнизу. Прокидаюсь із диким серцебиттям. Все ще відчувається дія від пвп.думаю ще трохи покимару
07:15 зробив каву чути виход,прикольні переживання вийшли.є бажання повторити )))
8:10 всі посходились зі своїх лежанок,вирішуємо їсти а після продовжити
спілкування з оператором 9\10
клад 9\10
упаковка 9\10
смак 10\10
ефект 9\10
загальний ефект 9
https://enjoyrc.io/svoishop/ - ссилка на магазин
Пізно ввечері отримав адресу від опера Свой шоп але було жудковато самому йти я набрав друзів але всі кажуть ранком .Ранок 9:57 до мене заїхали 2 кращих друга я ще ра передивився локація наш район і ми поїхали знімати клад ,добре що ранок всі на роботах вже ,на дворі прохолодно ,поки друг чекав на заведені машині Руль перший вибіг шукати клад я підійшов з фото більш детально,немає, він стоїть дивиться я шукаю недивлячись на болото ))
про себе:
вага 69 кг,
ріст 173см
вік:26
речовина:пвп
вес :0.5
дозування:150 мг
крос толлер алкоголь
толлер -низький тиждень точно не курив такого
на тижні шш
Тут момент висадився але знайшов
Напевне від погоди недуже сухе
На вигляд мокре але це не завадить
10:30,єєвсе добре ми на квартирі
10:45 вход.Сиплю в свіжу лампу приблизно 0.2 наколотив напаснува,смачне, смак характерний ,заніміли зуби передав другу
Спочатку не планували нічого серйозного — просто вечірня зустріч, фоново грає електроніка. Настрій спокійний, не нервую, тіло чисте, їв за ~3 години до того. беру амф назально,
Через 20 хвилин перший легкий прилив фокусу.
11:10 гіркота.водичка.появляються перші відчуття,катаю ще
11:20 чути стім..навалило
Мозок стає "чітким", думки ніби прибираються в шухлядки. Паралельно ловлю себе на тому, що починаю балакати дуже швидко, перескакуючи з теми на тему. М. каже: "Знову ти заводишся як радіо". Усміхаюсь, хоча помічаю, що щелепи трохи стискаються. Увімкнули світлодіодну лампу — кольори приємні, глибші. Додаємо трохи шишу — по бонгу на кожного.
12:10
Пік. В кімнаті світ ніби пульсує. Слух змінений: голоси друзів звучать дуже чітко, але відлунюють. Серце стукає швидше, але без страху. Мова стає нескінченною. Теми — від космосу до дитячих травм. Усім весело, але вже трохи перегріваємось. Я в цей момент записую у нотатки:
“Я можу мислити занадто швидко для цього світу”.
13:05
Хочеться ще бонг. час зупиняється — Ми з другом продовжуємо. Тіло відмовляється лежати — постійно або ходжу, або тягнуся, або сиджу, але з рухом. Гіперфокус на музиці, змінюю треки кожні 15 секунд.
15:20друг неперестає катати,інший дабстеп створює
16:35 пора перекурити ,сильно стиснуті зуби
18:10 сиплю ще в лампу ,напалюю ,знаю що відірватись буде важко
18:50 гіркота в горлі ,засушило,ліфт ,пю воду
20:20 тихо включили музику ,метушня бігаєм туди сюди на місці не сидиться
21:15 друг приніс пиво,трохи лекше стало
22:30немає апетиту все почало боліти,друзі грають плейстейшн я по тел розмовляю
23:05 Хочу їсти, але шлунок блокує.Усвідомлюю, що відпочити вже не вийде — запущено щось, що саме не зупиниться.
00:30
Розсинхрон між тілом і головою. Випив води — здається, що мало. Очі червоні, зіниці розширені.висадився почав переживати Перевіряю пульс: 102 bpm. Паніки немає, але на підкірці з’являється думка: "А що, як буде передоз?". Відганяю, намагаюсь відволіктись розмовами, але фокус уже не тримається. Друг дивиться на мене і каже: "Ти вже не вивозиш".
02:00
Тіло втомлене, але розум не дозволяє спати.
2:30
Всі лягли, я лежу з відкритими очима в темряві. Мурашки по шкірі, внутрішній свербіж. Починає накочувати легка паранойка.
Здається, що хтось стоїть в коридорі. Відкриваю двері — нікого. Серце пришвидшується.параноя.
3:10 неможу спати заліпаю в чаті ,серце дуже сильно стукає
04:10
Молюсь, щоб заснути. Але тіло у стані перезбудження. В голові тільки фонові фрази, які повторюються по колу. Я вже пожалкував про додатковий бонг. Пишу в нотатки:
думки неприкольні 4,10,але хочеться ше напалити
06:00
Тільки починаю провалюватися в сон. Уві сні бачу глюк — наче пливу в повітрі, але на мене кричить хтось ізнизу. Прокидаюсь із диким серцебиттям. Все ще відчувається дія від пвп.думаю ще трохи покимару
07:15 зробив каву чути виход,прикольні переживання вийшли.є бажання повторити )))
8:10 всі посходились зі своїх лежанок,вирішуємо їсти а після продовжити
спілкування з оператором 9\10
клад 9\10
упаковка 9\10
смак 10\10
ефект 9\10
загальний ефект 9
Последнее редактирование: