Трип-Репортаж на пробу пвп від Свой шоп,"Лунтик"

• Автор темы Автор темы Williams
  • Дата начала Дата начала

Williams

Тестер
Лайки
710
Депозит
10.80$
Всім хто сюди зайшов раджу взяти банку пива або стимулятор хорошого настрою незабуваєм про репутацію та лайк,строго несудіть мозок недуже під пвп мислить і так репортаж на ПВП від WILLIAMS для магазину svoi_shop

https://enjoyrc.io/svoishop/ - ссилка на магазин
Screenshot_2025-10-10-22-04-03-732_com.android.chrome.webp

Пізно ввечері отримав адресу від опера Свой шоп але було жудковато самому йти я набрав друзів але всі кажуть ранком .Ранок 9:57 до мене заїхали 2 кращих друга я ще ра передивився локація наш район і ми поїхали знімати клад ,добре що ранок всі на роботах вже ,на дворі прохолодно ,поки друг чекав на заведені машині Руль перший вибіг шукати клад я підійшов з фото більш детально,немає, він стоїть дивиться я шукаю недивлячись на болото ))

про себе:

вага 69 кг,

ріст 173см

вік:26

речовина:пвп

вес :0.5

дозування:150 мг

крос толлер алкоголь

толлер -низький тиждень точно не курив такого

на тижні шш

Тут момент висадився але знайшов
Напевне від погоди недуже сухе
IMG_20251010_123410_276.webp

На вигляд мокре але це не завадить
10:30,єєвсе добре ми на квартирі
10:45 вход.Сиплю в свіжу лампу приблизно 0.2 наколотив напаснува,смачне, смак характерний ,заніміли зуби передав другу

Спочатку не планували нічого серйозного — просто вечірня зустріч, фоново грає електроніка. Настрій спокійний, не нервую, тіло чисте, їв за ~3 години до того. беру амф назально,

Через 20 хвилин перший легкий прилив фокусу.
IMG_20251010_123410_706.webp

11:10 гіркота.водичка.появляються перші відчуття,катаю ще

11:20 чути стім..навалило
Мозок стає "чітким", думки ніби прибираються в шухлядки. Паралельно ловлю себе на тому, що починаю балакати дуже швидко, перескакуючи з теми на тему. М. каже: "Знову ти заводишся як радіо". Усміхаюсь, хоча помічаю, що щелепи трохи стискаються. Увімкнули світлодіодну лампу — кольори приємні, глибші. Додаємо трохи шишу — по бонгу на кожного.

12:10
Пік. В кімнаті світ ніби пульсує. Слух змінений: голоси друзів звучать дуже чітко, але відлунюють. Серце стукає швидше, але без страху. Мова стає нескінченною. Теми — від космосу до дитячих травм. Усім весело, але вже трохи перегріваємось. Я в цей момент записую у нотатки:

“Я можу мислити занадто швидко для цього світу”.

13:05
Хочеться ще бонг. час зупиняється — Ми з другом продовжуємо. Тіло відмовляється лежати — постійно або ходжу, або тягнуся, або сиджу, але з рухом. Гіперфокус на музиці, змінюю треки кожні 15 секунд.

15:20друг неперестає катати,інший дабстеп створює

16:35 пора перекурити ,сильно стиснуті зуби

18:10 сиплю ще в лампу ,напалюю ,знаю що відірватись буде важко

18:50 гіркота в горлі ,засушило,ліфт ,пю воду

20:20 тихо включили музику ,метушня бігаєм туди сюди на місці не сидиться

21:15 друг приніс пиво,трохи лекше стало

22:30немає апетиту все почало боліти,друзі грають плейстейшн я по тел розмовляю

23:05 Хочу їсти, але шлунок блокує.Усвідомлюю, що відпочити вже не вийде — запущено щось, що саме не зупиниться.

00:30
Розсинхрон між тілом і головою. Випив води — здається, що мало. Очі червоні, зіниці розширені.висадився почав переживати Перевіряю пульс: 102 bpm. Паніки немає, але на підкірці з’являється думка: "А що, як буде передоз?". Відганяю, намагаюсь відволіктись розмовами, але фокус уже не тримається. Друг дивиться на мене і каже: "Ти вже не вивозиш".

02:00
Тіло втомлене, але розум не дозволяє спати.

2:30

Всі лягли, я лежу з відкритими очима в темряві. Мурашки по шкірі, внутрішній свербіж. Починає накочувати легка паранойка.

Здається, що хтось стоїть в коридорі. Відкриваю двері — нікого. Серце пришвидшується.параноя.
3:10 неможу спати заліпаю в чаті ,серце дуже сильно стукає

04:10
Молюсь, щоб заснути. Але тіло у стані перезбудження. В голові тільки фонові фрази, які повторюються по колу. Я вже пожалкував про додатковий бонг. Пишу в нотатки:

думки неприкольні 4,10,але хочеться ше напалити

06:00
Тільки починаю провалюватися в сон. Уві сні бачу глюк — наче пливу в повітрі, але на мене кричить хтось ізнизу. Прокидаюсь із диким серцебиттям. Все ще відчувається дія від пвп.думаю ще трохи покимару

07:15 зробив каву чути виход,прикольні переживання вийшли.є бажання повторити )))

8:10 всі посходились зі своїх лежанок,вирішуємо їсти а після продовжити

спілкування з оператором 9\10

клад 9\10

упаковка 9\10

смак 10\10

ефект 9\10

загальний ефект 9

Последнее редактирование:
Всім хто сюди зайшов раджу взяти банку пива або стимулятор хорошого настрою незабуваєм про репутацію та лайк,строго несудіть мозок недуже під пвп мислить і так репортаж на ПВП від WILLIAMS для магазину svoi_shop

https://enjoyrc.io/svoishop/ - ссилка на магазин

Пізно ввечері отримав адресу від опера Свой шоп але було жудковато самому йти я набрав друзів але всі кажуть ранком .Ранок 9:57 до мене заїхали 2 кращих друга я ще ра передивився локація наш район і ми поїхали знімати клад ,добре що ранок всі на роботах вже ,на дворі прохолодно ,поки друг чекав на заведені машині Руль перший вибіг шукати клад я підійшов з фото більш детально,немає, він стоїть дивиться я шукаю недивлячись на болото ))

про себе:

вага 69 кг,

ріст 173см

вік:26

речовина:пвп

вес :0.5

дозування:150 мг

крос толлер алкоголь

толлер -низький тиждень точно не курив такого

на тижні шш

Тут момент висадився але знайшов
Напевне від погоди недуже сухеПосмотреть вложение 41723
10:30,єєвсе добре ми на квартирі
10:45 вход.Сиплю в свіжу лампу приблизно 0.2 наколотив напаснув смак характерний ,заніміли зуби передав другу

Спочатку не планували нічого серйозного — просто вечірня зустріч, фоново грає електроніка. Настрій спокійний, не нервую, тіло чисте, їв за ~3 години до того. беру амф назально,

Через 20 хвилин перший легкий прилив фокусу.Посмотреть вложение 41724

11:10 гіркота.водичка.появляються перші відчуття,катаю ще

11:20 чути стім..навалило
Мозок стає "чітким", думки ніби прибираються в шухлядки. Паралельно ловлю себе на тому, що починаю балакати дуже швидко, перескакуючи з теми на тему. М. каже: "Знову ти заводишся як радіо". Усміхаюсь, хоча помічаю, що щелепи трохи стискаються. Увімкнули світлодіодну лампу — кольори приємні, глибші. Додаємо трохи шишу — по бонгу на кожного.

12:10
Пік. В кімнаті світ ніби пульсує. Слух змінений: голоси друзів звучать дуже чітко, але відлунюють. Серце стукає швидше, але без страху. Мова стає нескінченною. Теми — від космосу до дитячих травм. Усім весело, але вже трохи перегріваємось. Я в цей момент записую у нотатки:

“Я можу мислити занадто швидко для цього світу”.

13:05
Хочеться ще бонг. час зупиняється — Ми з другом продовжуємо. Тіло відмовляється лежати — постійно або ходжу, або тягнуся, або сиджу, але з рухом. Гіперфокус на музиці, змінюю треки кожні 15 секунд.

15:20друг неперестає катати,інший дабстеп створює

16:35 пора перекурити ,сильно стиснуті зуби

18:10 сиплю ще в лампу ,напалюю ,знаю що відірватись буде важко

18:50 гіркота в горлі ,засушило,ліфт ,пю воду

20:20 тихо включили музику ,метушня бігаєм туди сюди на місці не сидиться

21:15 друг приніс пиво,трохи лекше стало

22:30немає апетиту все почало боліти,друзі грають плейстейшн я по тел розмовляю

23:05 Хочу їсти, але шлунок блокує.Усвідомлюю, що відпочити вже не вийде — запущено щось, що саме не зупиниться.

00:30
Розсинхрон між тілом і головою. Випив води — здається, що мало. Очі червоні, зіниці розширені.висадився почав переживати Перевіряю пульс: 102 bpm. Паніки немає, але на підкірці з’являється думка: "А що, як буде передоз?". Відганяю, намагаюсь відволіктись розмовами, але фокус уже не тримається. Друг дивиться на мене і каже: "Ти вже не вивозиш".

02:00
Тіло втомлене, але розум не дозволяє спати.

2:30

Всі лягли, я лежу з відкритими очима в темряві. Мурашки по шкірі, внутрішній свербіж. Починає накочувати легка паранойка.

Здається, що хтось стоїть в коридорі. Відкриваю двері — нікого. Серце пришвидшується.параноя.
3:10 неможу спати заліпаю в чаті ,серце дуже сильно стукає

04:10
Молюсь, щоб заснути. Але тіло у стані перезбудження. В голові тільки фонові фрази, які повторюються по колу. Я вже пожалкував про додатковий бонг. Пишу в нотатки:

думки неприкольні 4,10,але хочеться ше напалити

06:00
Тільки починаю провалюватися в сон. Уві сні бачу глюк — наче пливу в повітрі, але на мене кричить хтось ізнизу. Прокидаюсь із диким серцебиттям. Все ще відчувається дія амфу.думаю ще трохи покимару

07:15 зробив каву чути виход,прикольні переживання вийшли.є бажання повторити )))

8:10 всі посходились зі своїх лежанок,вирішуємо їсти а після продовжити

спілкування з оператором 9\10

клад 9\10

упаковка 9\10

смак 10\10

ефект 9\10

загальний ефект 9
неплохо расписал

Очень круто написал братик. Взял твой трип на пример. ;)

Назад
Сверху Снизу