ЦИКЛ Боги Світу

• Автор темы Автор темы Brodis
  • Дата начала Дата начала

Brodis

Пользователь
Лайки
23
Депозит
8.75$

Ра — головний бог сонця і творець всесвіту. Він щодня подорожував небом на своєму сонячному човні, приносячи світло та тепло. Вночі Ра спускався в підземний світ, де бореться з темрявою.

Ян Шен — бог молоді, який допомагає людям у періоди переходу і змін, таких як підлітковий вік або перехід від однієї стадії життя до іншої. Він є символом енергії та оновлення.

Чен Цзян — бог захисту міста і його мешканців від ворогів. Він також асоціюється з військовою силою та стратегією, і часто його моляться в часи загрози для забезпечення миру та безпеки.

Фенікс — в китайській міфології це божественний птах, що символізує відродження, трансформацію і безсмертя. Птах Фенікс є символом нового початку і гармонії, і моляться йому, щоб очистити життя від негативних впливів.

Лонг — божество дракону, що має контроль над водами і погодою, і є символом імператорської влади. Він часто є втіленням величі і могутності, особливо в китайському мистецтві та літературі, а також асоціюється з управлінням стихіями.

Чжао — бог вищої справедливості, покровитель законів і порядку в державі. Моляться йому для забезпечення добробуту і порядку в державних установах і в судових справах.

Шу Хуан — бог, пов'язаний з успіхом в торгівлі та бізнесі. Його молять для залучення удачі і процвітання в економічних справах.

Ту Ти — бог землі та сільськогосподарських територій. Він є символом життєвої сили та родючості, і його моляться для забезпечення добробуту землі та стабільного розвитку.

Ти пиши хоть фото які скидай в не просто пишеш три букви саме так буврє воно

Все так воно успіх в торгівлі це дуже добре інше погано роблять його неможливим

Це мій Бог я живу в ньому чи він живе в мені так буває теж не без того щоб п

• Мне нравится
Лайки: Brodis
    А

Анонимно

Очки: 2
    віра в Бога це добре
Це короткий огляд, так і задумано, когось зацікавило і він пішов в гугл поглиблювати знання)

Ну понятно короткий то короткий прям не довгий ну як скажеш і таке буває

Це короткий огляд, так і задумано, когось зацікавило і він пішов в гугл поглиблювати знання)
Стоит все же раскрывать тему хоть как то, иначе кому эти посты тут надо такие?)

Назад
Сверху Снизу