RanGe_LoveR
Пользователь
Війна між росією та Україною є жорстокою й трагічною, і за наявності сильного та належного керівництва США й України вона б НІКОЛИ НЕ ВІДБУЛАСЯ. Вона почалася задовго до мого вступу на посаду вдруге — за адміністрації Сонного Джо Байдена — і лише погіршується. Якби президентські вибори 2020 року не були, як я вважаю, ПІДРОБЛЕНІ Й ВКРАДЕНІ, єдине, що вміють робити радикальні демократи-ліві, то не було б війни між Україною та росією, так само як її не було й не було навіть згадок про неї під час мого першого терміну. путін би ніколи не напав! Лише коли він побачив у дії Сонного Джо, він сказав: «Тепер мій шанс!» Решта — історія, і так триває. Я УСПАДКУВАВ ВІЙНУ, ЯКА НІКОЛИ НЕ МАЛА СТАТИСЯ, ВІЙНУ, ЩО Є ПОРАЗКОЮ ДЛЯ ВСІХ, ОСОБЛИВО ДЛЯ МІЛЬЙОНІВ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ТАК БЕЗГЛУЗДО ЗАГИНУЛИ. «ЛІДЕРСТВО» УКРАЇНИ НЕ ВИСЛОВИЛО ЖОДНОЇ ВДЯЧНОСТІ ЗА НАШІ ЗУСИЛЛЯ, А ЄВРОПА ПРОДОВЖУЄ КУПУВАТИ НАФТУ В росії. США ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОДАВАТИ ВЕЛИЧЕЗНІ СУМИ ЗБРОЇ НАТО ДЛЯ ПОСТАЧАННЯ В УКРАЇНУ (Кривий Джо віддав усе — безкоштовно, безкоштовно, безкоштовно, включно з «великими» грошима!). БОГ БЛАГОСЛОВИ ВСІ ЖИТТЯ, ЯКІ БУЛИ ВТРАЧЕНІ В ЦІЙ ГУМАНІТАРНІЙ КАТАСТРОФІ!
«У мене є невелика частка BTC, яку я тримаю вже давно, близько 1% портфеля. Я постійно кажу одне й те саме про BTC. Проблема в тому, що він не стане резервною валютою великих країн, бо його можна відстежувати, а з розвитком квантових комп’ютерів його потенційно можна контролювати, зламати тощо», - Рей Даліо
Левериджовані-ETF стають ключовим рушієм ринку,
Після розпродажу минулої пʼятниці, де левериджовані ETF на Tech/AI спричинили понад $17 млрд продажів, їхній вплив став настільки великим, що саме ці продукти дедалі більше визначають рух ринку, зазначив стратег Nomura Чарлі МакЄлліготт.
➣ Механічні ребалансування левериджованих ETF тепер помітно посилюють як злети, так і падіння індексів.
➣ Механічні ребалансування левериджованих ETF тепер помітно посилюють як злети, так і падіння індексів.