Люди, які не вживають м'ясної продукції, мають значно нижчі шанси інфікуватися COVID-19.
Такого висновку дійшли вчені з Університету Сан-Паулу в Бразилії, пише Science Alert. Результати дослідження, у якому взяли участь 702 людини, опубліковані в журналі BMJ Journals.
278 учасників повідомили науковцям, що дотримуються рослинної дієти: у їхньому раціоні багато овочів, фруктів, горіхів і бобових. Натомість решта піддослідних вживали більше продуктів тваринного походження.
Відтак дослідники виявили, що серед людей, які вживають м’ясо, COVID-19 інфікувалися 52%, тоді як серед веганів і вегетаріанців ця частка була меншою – лише 40%.
Такого висновку дійшли вчені з Університету Сан-Паулу в Бразилії, пише Science Alert. Результати дослідження, у якому взяли участь 702 людини, опубліковані в журналі BMJ Journals.
278 учасників повідомили науковцям, що дотримуються рослинної дієти: у їхньому раціоні багато овочів, фруктів, горіхів і бобових. Натомість решта піддослідних вживали більше продуктів тваринного походження.
Відтак дослідники виявили, що серед людей, які вживають м’ясо, COVID-19 інфікувалися 52%, тоді як серед веганів і вегетаріанців ця частка була меншою – лише 40%.