Як врятувати шкіру взимку: п’ять ключових продуктів, які повернуть обличчю сяйво та еластичність

  • Автор темы Автор темы SlonOgromniy
  • Дата начала Дата начала

SlonOgromniy

Пользователь
Регистрация
5/11/25
Сообщения
475
Репутация
-7
Лайки
22
Депозит
2.58$
З настанням холодних місяців багато хто з нас помічає, що наша шкіра починає ставати сухою, стягнутою або тьмяною. Різкі перепади температур, вітер і низька вологість можуть звести нанівець усі ваші зусилля з догляду. Експерти зазначають, що допомогти розв’язати цю проблему можуть прості продукти, які є у кожному супермаркеті.
Фахівчиня пояснила, що продукти, багаті на вітамін С, антиоксиданти та корисні жири, допомагають виробляти колаген і утримувати вологу, борючись із запаленнями. Додатково вітаміни D і C (у добавках) зменшують запалення та зневоднення.

Експерти розповіли про п’ять ключових продуктів, які варто додати до свого щоденного меню для того, щоб зберегти шкіру здоровою та сяючою упродовж холодної пори року.

Ківі​

Ківі — це невеликий, але надзвичайно корисний фрукт, який є справжнім джерелом вітаміну С.

Цей вітамін необхідний для вироблення колагену, який допомагає зберегти шкіру еластичною та розгладити дрібні зморшки.

Взимку, коли шкіра страждає від холоду та сухого повітря в приміщеннях, ківі посилює природний захист і підтримку вашого організму.

Батат​

Батат багатий на бета-каротин, який організм перетворює на вітамін А (також відомий як ретинол). Цей вітамін відіграє ключову роль у підтримці гладкості та здоров’я шкіри, оскільки він стимулює оновлення клітин. Це допомагає ефективно боротися з тьмяністю та лущенням — типовими проблемами, які виникають під час холодної зими.

Чорниця​

Чорниці наповнені антиоксидантами, такими як антоціани. Ці речовини допомагають захистити клітини шкіри від оксидативного стресу, спричиненого забрудненням, впливом ультрафіолету та опаленням приміщень.
 
Назад
Сверху Снизу