SlonOgromniy
Пользователь
1. Овочі та зелень
На думку лікаря, овочі — основа здорового раціону. Вони багаті на вітаміни, мінерали, клітковину та тисячі фітонутрієнтів — природних біоактивних речовин, які:- мають антибактеріальні та протизапальні властивості,
- зміцнюють імунну систему,
- підтримують здоров’я серця,
- покращують обмінні процеси в мозку.
2. Бобові
Квасоля, сочевиця, нут і горох — ще один щоденний «must-have» у меню. Доктор Рідль радить споживати приблизно 50 грамів бобових на день.Читайте також: Дерматологи розкрили головну помилку, яку жінки роблять у догляді за шкірою
Вони містять:
- рослинний білок,
- залізо, калій, магній, цинк,
- вітаміни групи B.