AndrewFurman
Пользователь
Джо Байден критикує політику Трампа
Під час вечора відзначення Демократичною партією Небраски в Омахі, 46-й президент США Джо Байден звинуватив Дональда Трампа в руйнуванні демократії та заявив, що він завдав шкоди як Білому дому, так і демократії в країні.Байден також сказав, що важливо обирати лідерів, які захищають демократію, вказавши на пріоритет інтересів багатих союзників Трампа. Крім того, колишній президент насміявся над заявами Трампа про "золотий вік" та розповів про свій діагноз раку простати, підкресливши важливість системи охорони здоров'я.
"Я знав, що Трамп збирається зруйнувати країну, але, визнаюся, не уявляв, що це буде справжній удар для руйнування. Це ідеальний символ його президентства. Трамп зруйнував не лише Білий дім, а й Конституцію, верховенство права, саму нашу демократію"
Заяви Байдена були зроблені в умовах рекордної зупинки роботи уряду у США у зв'язку з питанням субсидій на охорону здоров'я."Ви працюєте на нас, пане президенте. Ми не працюємо на вас. Ви працюєте на нас, а не лише на мільярдерів і мільйонерів"
Під час урочистого вечора Демократичної партії Небраски в Омахі, Джо Байден критикував політику Дональда Трампа, вказуючи на руйнування демократії та важливість захисту інтересів громадян. Також спікер висміяв заяви Трампа та підкреслив значення системи охорони здоров'я.