Гордий спадок Південної Африки, чай ройбуш став найпершим харчовим продуктом в Африці, який ЄС схвалив для внесення до реєстру. Тепер на продуктах з ройбуша можна використовувати логотип ЄС, що свідчить про якість та автентичність продукту для європейських споживачів.
Як і горгонзола, оливки каламата та справжнє шампанське, ройбуш (червоний кущ) тепер офіційно вважається регіональним продуктом, поряд з назвами різних вин, м’яса, сирів, шматочків хліба та інших продуктів. Ці продукти можуть бути марковані як такі, тільки якщо вони походять з відповідного регіону.
Якщо ви коли-небудь відвідували Південну Африку, зокрема Західну Капську провінцію, ви не зможете забути аромат чаю ройбуш. Він такий же природний і неповторний, як і жителі Капської провінції, як запах моря і фінбоса (вересу, місцевої флори) рано вранці.
Чай ройбуш виготовляється з червоного куща Aspalathus linearis. Його колір червоний, а аромат свіжий і солодкий. Він має легкий, землистий, кущовий смак, легко поєднується з іншими натуральними інгредієнтами, такими як мед, і є обов"язковим компонентом традиційного південноафриканського молочного пирога Melktert (молочний пиріг).
Без кофеїну і з приємним смаком, південноафриканські матері подають ройбуш своїм дітям і широко використовують його для заспокоєння немовлят, які страждають від кольок. Можна вживати до шести чашок на день, оскільки чай не містить танінів і не містить жирів.
Ароматне листя містить магній, цинк, залізо та інші мінерали, такі як калій, мідь і кальцій, які посилюють його цілющі властивості. Ройбуш багатий на вітамін С і містить у 50 разів більше антиоксидантів, ніж зелений чай. Висока концентрація поліфенольних сполук (мікроелементів) робить його популярним засобом для покращення здоров"я та краси.
Як і горгонзола, оливки каламата та справжнє шампанське, ройбуш (червоний кущ) тепер офіційно вважається регіональним продуктом, поряд з назвами різних вин, м’яса, сирів, шматочків хліба та інших продуктів. Ці продукти можуть бути марковані як такі, тільки якщо вони походять з відповідного регіону.
Якщо ви коли-небудь відвідували Південну Африку, зокрема Західну Капську провінцію, ви не зможете забути аромат чаю ройбуш. Він такий же природний і неповторний, як і жителі Капської провінції, як запах моря і фінбоса (вересу, місцевої флори) рано вранці.
Чай ройбуш виготовляється з червоного куща Aspalathus linearis. Його колір червоний, а аромат свіжий і солодкий. Він має легкий, землистий, кущовий смак, легко поєднується з іншими натуральними інгредієнтами, такими як мед, і є обов"язковим компонентом традиційного південноафриканського молочного пирога Melktert (молочний пиріг).
Без кофеїну і з приємним смаком, південноафриканські матері подають ройбуш своїм дітям і широко використовують його для заспокоєння немовлят, які страждають від кольок. Можна вживати до шести чашок на день, оскільки чай не містить танінів і не містить жирів.
Ароматне листя містить магній, цинк, залізо та інші мінерали, такі як калій, мідь і кальцій, які посилюють його цілющі властивості. Ройбуш багатий на вітамін С і містить у 50 разів більше антиоксидантів, ніж зелений чай. Висока концентрація поліфенольних сполук (мікроелементів) робить його популярним засобом для покращення здоров"я та краси.