Що відноситься до категорії найбільш корисних для здоров’я продуктів броколі належить до сімейства хрестоцвітних поряд з кольоровою, брюссельською і білокачанною капустою. Цей овоч має високу харчову цінність, яка відзначалася експертами протягом багатьох років.
Дослідження показали, що регулярне вживання броколі, приготованого на пару, знижує ризик серцево-судинних захворювань за рахунок зменшення кількості холестерину. Американські вчені з’ясували, що велика кількість хрестоцвітних овочів в раціоні також скорочують ризик інфарктів та інсультів. У броколі міститься вітамін К-важлива поживна речовина для згортання крові і підтримки здоров’я і міцності кісток.
Джерело: Новини Ю
Дослідження показали, що регулярне вживання броколі, приготованого на пару, знижує ризик серцево-судинних захворювань за рахунок зменшення кількості холестерину. Американські вчені з’ясували, що велика кількість хрестоцвітних овочів в раціоні також скорочують ризик інфарктів та інсультів. У броколі міститься вітамін К-важлива поживна речовина для згортання крові і підтримки здоров’я і міцності кісток.
Джерело: Новини Ю