Дієтологи розповіли, чому шкірка авокадо може бути кориснішою за м’якоть

  • Автор темы Автор темы lab1rezz
  • Дата начала Дата начала

lab1rezz

Пользователь
Регистрация
24/10/25
Сообщения
1,074
Репутация
1
Лайки
55
Депозит
0.30$
Шкірка авокадо — не просто відходи, а джерело цінних поживних речовин і активних сполук, здатних принести організму відчутну користь.



Що містить шкірка авокадо

У ній присутні вуглеводи, білки і клітковина, а також вітаміни E і C, калій і магній. Крім того, шкірка багата на фенольні сполуки — природні антиоксиданти, до яких відносяться флавоноїди, фенольні кислоти і таніни. У шкірці популярного сорту Хасс виявлено понад 70 таких сполук. Вони можуть допомагати регулювати тиск, підтримувати вагу, захищати серце та зменшувати ризик запальних процесів і раку.
 
Назад
Сверху Снизу