Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Дієтологи розповіли, чому шкірка авокадо може бути кориснішою за м’якоть
Шкірка авокадо — не просто відходи, а джерело цінних поживних речовин і активних сполук, здатних принести організму відчутну користь.
Що містить шкірка авокадо
У ній присутні вуглеводи, білки і клітковина, а також вітаміни E і C, калій і магній. Крім того, шкірка багата на фенольні сполуки — природні антиоксиданти, до яких відносяться флавоноїди, фенольні кислоти і таніни. У шкірці популярного сорту Хасс виявлено понад 70 таких сполук. Вони можуть допомагати регулювати тиск, підтримувати вагу, захищати серце та зменшувати ризик запальних процесів і раку.