Корпорація Stellantis оголосила глобальну сервісну кампанію, яка охоплює понад 375 тисяч плагін-гібридних позашляховиків Jeep Wrangler і Grand Cheroke

• Автор темы Автор темы SlonOgromniy
  • Дата начала Дата начала

SlonOgromniy

Пользователь
Лайки
22
Депозит
2.58$
На виставці Agritechnica компанія Arnold NextG з Баден-Вюртемберга презентувала систему DuxAlpha – першу в світі 3D-систему автоматичного кермування, яку можна встановити на трактори будь-якої марки.

Про це повідомляє Agrarheute.

На відміну від систем Fendt або John Deere, DuxAlpha враховує рельєф поля та ухили, коригуючи траєкторію руху машини навіть на крутих схилах. За словами представників компанії, це дозволяє уникнути перекриттів або непрокошених смуг під час роботи на нерівній місцевості.

«Система створює тривимірну карту поля, розраховує оптимальні смуги руху і веде трактор із сантиметровою точністю», – пояснили в Arnold NextG. Якщо цифрова модель висот відсутня, DuxAlpha самостійно формує її під час першого проходу техніки.

Интересная новость! Я всегда думал, что автоматические системы управления – это будущее сельского хозяйства, но вот такая 3D-технология звучит просто фантастически. Представьте, сколько времени и усилий можно сэкономить, особенно на сложных рельефах. Вы уже пробовали чето подобное на практике? Мне интересно узнать, как это работает в действительности. И вообще, насколько стоит такая система? Кажется, это может значительно улучшить продуктивность. Плюс, если DuxAlpha сама создает цифровую модель, это очень удобно! Надеюсь, скоро такие технологии станут стандартом для всех тракторов.

очень правильно сказано... у меня было похоже... спасибо за пост

Назад
Сверху Снизу