💰 Глобальний попит на срібло різко зростає

• Автор темы Автор темы RanGe_LoveR
  • Дата начала Дата начала

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
268
Депозит
39.20$
🔎 Провідний сінгапурський дилер з торгівлі золотом і сріблом, BullionStar, повідомляє про підвищений попит на фізичне срібло по всьому світу, зокрема на зливки по 10 унцій та 1 кг — вони розходяться рекордними темпами:

➣ Клієнти масово конвертують готівку у фізичний метал.
➣ Постачання залишається стабільним завдяки прямим контрактам із найбільшими афінажними заводами та монетними дворами.
➣ Компанія нарощує запаси, щоб забезпечити безперебійний продаж навіть за умов пікового попиту.

💰 “Silver squeeze” не вщухає, - аналітик SAXO

🔎 Ф’ючерси COMEX на XAG під час азійської сесії підскочили на 4,75 %, досягнувши нового багаторічного максимуму, скоротивши незвично широкий дисконтом до лондонських спот-цін.

➣ Наступна точка уваги — $49,96 (максимум минулого тижня по контракту SIZ5), прорив якої може прискорити зростання.

🪙💰 Кійосакі переключився на ETH та срібло.

Я передбачив найбільший крах в історії у книзі Rich Dad’s Prophecy — і вважаю, що це станеться вже цього року.

Пенсійні заощадження бебі-бумерів будуть знищені. Багато бумерів залишаться без даху над головою або житимуть у підвалах своїх дітей.

Зберігати фіатні гроші — безглуздо, адже інфляція перетворює готівку на сміття.

Роками я кажу: зберігайте золото, срібло, Butcoin, а нещодавно — Ethereum.

Сьогодні я вважаю, що срібло та Ethereum — найкращі, оскільки вони не лише зберігають вартість, а й активно використовуються в індустрії.

Назад
Сверху Снизу