RanGe_LoveR
Пользователь
На цей раз рух BTC ускладнений, роздрібні інвестори майже відсутні, а попередні циклічні моделі вже не працюють. Інституції, які реально впливають на ринок, діють повільно — без FOMO.
Наступні 100x ще попереду, але 10 000x уже зроблено — гарний момент, щоб продати актив із собівартістю $10–$100.
Aptos завершив жовтень із рекордною капіталізацією стейблкоїнів — $1,49 млрд, +48,8% MoM
CEO Galaxy зазначив що крипторинок залишається млявим, оскільки довгострокові холдери перерозподіляють капітал.
Це корисно в довгостроковій перспективі, але чинить тиск на ціни зараз. Я не думаю, що ми бачили циклічні максимуми. Я думаю, що до кінця року ми побачимо нового голову ФРС, і він буде набагато більш поблажливим, ніж звикли ринки. Сподіваюся, це дасть достатньо наративу, щоб просунути наступний етап вище.
Аналітики попереджають: якщо це і справді був пік бичачого циклу, то він став би найбільш приглушеним у всій історії BTC.
У такому разі наступний ведмежий ринок навряд чи буде таким агресивним, як попередні.
Зазвичай після “blow-off top”, тобто різкого фінального сплеску ціни, і зі зниженням волатильності від циклу до циклу, очікується падіння на 55–70%.
Але якщо цього “blow-off top” не сталося, як у нинішньому випадку, корекція може бути м’якшою — у межах 30–55%, залежно від поведінки тримачів монет.
Тоді мінімум наступного ведмежого ринку може сформуватися в діапазоні від верхніх $50 тисяч до верхніх $80 тисяч.
Наступні 100x ще попереду, але 10 000x уже зроблено — гарний момент, щоб продати актив із собівартістю $10–$100.
CEO Galaxy зазначив що крипторинок залишається млявим, оскільки довгострокові холдери перерозподіляють капітал.
Це корисно в довгостроковій перспективі, але чинить тиск на ціни зараз. Я не думаю, що ми бачили циклічні максимуми. Я думаю, що до кінця року ми побачимо нового голову ФРС, і він буде набагато більш поблажливим, ніж звикли ринки. Сподіваюся, це дасть достатньо наративу, щоб просунути наступний етап вище.
Але якщо цього “blow-off top” не сталося, як у нинішньому випадку, корекція може бути м’якшою — у межах 30–55%, залежно від поведінки тримачів монет.