💸 Ліквідність BTC починає відновлюватися. Якщо тенденція збережеться, зазвичай ціна підтверджує рух приблизно через два тижні,

• Автор темы Автор темы RanGe_LoveR
  • Дата начала Дата начала

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
271
Депозит
6.75$
На цей раз рух BTC ускладнений, роздрібні інвестори майже відсутні, а попередні циклічні моделі вже не працюють. Інституції, які реально впливають на ринок, діють повільно — без FOMO.

Наступні 100x ще попереду, але 10 000x уже зроблено — гарний момент, щоб продати актив із собівартістю $10–$100.

💸 Aptos завершив жовтень із рекордною капіталізацією стейблкоїнів — $1,49 млрд, +48,8% MoM

CEO Galaxy зазначив що крипторинок залишається млявим, оскільки довгострокові холдери перерозподіляють капітал.

Це корисно в довгостроковій перспективі, але чинить тиск на ціни зараз. Я не думаю, що ми бачили циклічні максимуми. Я думаю, що до кінця року ми побачимо нового голову ФРС, і він буде набагато більш поблажливим, ніж звикли ринки. Сподіваюся, це дасть достатньо наративу, щоб просунути наступний етап вище.

💸 Аналітики попереджають: якщо це і справді був пік бичачого циклу, то він став би найбільш приглушеним у всій історії BTC.

🐻 У такому разі наступний ведмежий ринок навряд чи буде таким агресивним, як попередні.

🔎 Зазвичай після “blow-off top”, тобто різкого фінального сплеску ціни, і зі зниженням волатильності від циклу до циклу, очікується падіння на 55–70%.

Але якщо цього “blow-off top” не сталося, як у нинішньому випадку, корекція може бути м’якшою — у межах 30–55%, залежно від поведінки тримачів монет.

📉 Тоді мінімум наступного ведмежого ринку може сформуватися в діапазоні від верхніх $50 тисяч до верхніх $80 тисяч.

Покі Ефір відмивають:

🪙 Кількість ETH у смартконтрактах Tornado Cash оновила ATH (~320 тис. ETH). Лише за цей тиждень притік склав ~127 тис. ETH — найбільший тижневий показник в історії.

Назад
Сверху Снизу