Названо продукти, які можуть зменшити ризик розвитку діабету другого типу

  • Автор темы Автор темы lab1rezz
  • Дата начала Дата начала

lab1rezz

Пользователь
Регистрация
24/10/25
Сообщения
1,074
Репутация
1
Лайки
55
Депозит
0.30$
Діабет другого типу-це серйозне хронічне захворювання, яке розвивається в результаті неефективного використання організмом інсуліну (гормону, що регулює рівень цукру в крові). Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, такий тип діабету виникає в основному на тлі надмірної маси тіла і недостатньої фізичної активності.

До групи ризику входять люди з переддіабетом – це проміжний стан, коли організм вже не функціонує нормально, але порушення ще не досягло стадії хвороби. Через це в крові відзначається підвищений рівень цукру – основна ознака переддіабет.
Згідно з дослідженням, опублікованим в Nutrition Journal, люди з переддіабетом можуть зменшити ризик розвитку діабету другого типу, змінивши свій раціон. Всього в дослідженні взяли участь 639 осіб (50% жінки, середній вік 47,3 року), у яких спочатку був переддіабет.


Після майже дев’яти років спостереження з’ясувалося, що в порівнянні з людьми, які відносно стабільно вживали молочні продукти протягом трьох років, у тих, хто знизив споживання цих продуктів, був більш високий ризик розвитку діабету другого типу. А збільшення споживання знежирених молочних продуктів на 0,5 порції в день було пов’язано з більш низьким ризиком розвитку захворювання.
 
Диабет ужастная болезнь просто одни мучения надеюсь никогда не заболею этим
 
Назад
Сверху Снизу