«Не можу передати всі емоції»: прикарпатцю Максиму Цуцману зробили «укол життя» в ОАЕ

• Автор темы Автор темы lab1rezz
  • Дата начала Дата начала

lab1rezz

Пользователь
Лайки
55
Депозит
0.30$
Максиму Цуцману з Івано-Франківщини ввели препарат Elevidys, так званий «укол життя», в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Про це повідомила мама хлопчика Іванна Цуцман, пише Фіртка.

Жінка подякувала всім, хто долучився до збору коштів і поділилася своїми враженнями:
«Я не можу передати всі наші емоції. Максимчик спокійний, упевнений, а я вся на емоціях — дуже хвилююся. Ми це зробили!

І зараз Максимчик — завдяки кожному з вас: тим, хто дивиться це відео, хто долучався, підтримував, молився — отримає укол життя, який подарує йому нове, повноцінне життя.

Дякую, дорогі! Безмежно вас люблю», — написала Іванна Цуцман.

Максиму Цуцману з Івано-Франківщини ввели препарат Elevidys, так званий «укол життя», в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Про це повідомила мама хлопчика Іванна Цуцман, пише Фіртка.

Жінка подякувала всім, хто долучився до збору коштів і поділилася своїми враженнями:
«Я не можу передати всі наші емоції. Максимчик спокійний, упевнений, а я вся на емоціях — дуже хвилююся. Ми це зробили!

І зараз Максимчик — завдяки кожному з вас: тим, хто дивиться це відео, хто долучався, підтримував, молився — отримає укол життя, який подарує йому нове, повноцінне життя.

Дякую, дорогі! Безмежно вас люблю», — написала Іванна Цуцман.
Дай Бог щоб здоровенький був

пожелаем ему удачного перенесения болезни

Назад
Сверху Снизу