Franko Organic
Магазин
⋄ ШИШКИ ІНДОР, АУТ, ТЕПЛИЦЯ
⋄ КІФ
⋄ ГАШИШ
⋄ ПСИЛОЦИБІНОВІ ГРИБИ
⋄ КАНА-МАСЛО
⋄ ТГК-ВЕЙПИ
⋄ КАНА-ПЕЧИВО
⋄ WAX
Последнее редактирование:
Я вас приветствую на этом великолептном ресурсе,я не тестер но ценитель всей натуральной продукции и с привеликим удовольствием стал бы на пробу вашего гашиша за красочный и развернутый трип-репортаж.Шукаю людину з рангом тестер або про-тестер для дегустації однієї нашої проби гашишу (три грами) з обов'язковим написанням тріп-репорту. Іншим прохання не турбувати.
Ви за нас наче вже знаєте.)Щось прогавив ) Але в цілому все добре
А чего не знати, всех добре всім все подобаєтьсяВи за нас наче вже знаєте.)
Це просто чудові новини, Думаю хтось да завітаєПрацюємо, є опт шш.
Любимый магазин прикинь я на соседнем ресурсе у него 5 гр Кифа во флуде выиграл я в шоке) а забараит пока не могу пока не удалось решить с почтой ) в общем завис)))Це просто чудові новини, Думаю хтось да завітає
Ну если мне повезёт может тоже что-то да выграю в той флудилке то пофлудить не сильно дают )Мой
Любимый магазин прикинь я на соседнем ресурсе у него 5 гр Кифа во флуде выиграл я в шоке) а забараит пока не могу пока не удалось решить с почтой ) в общем завис)))
Треба ШІ заборонити, щоб тільки живі люди флудили.)Ну если мне повезёт может тоже что-то да выграю в той флудилке то пофлудить не сильно дают )
можливо тестер на пробу грибочків потрібен?На баннер тимчасово не набираємо! Не турбуйте оператора дарма.
Нагадай про себе через 4 дні. Може й спробуємо.)можливо тестер на пробу грибочків потрібен?)
Так ось він - прямо тут
Відлік на старт!Нагадай про себе через 4 дні. Може й спробуємо.)
Доброї днини, здається пройшло 4 дні. Що робить будем?Нагадай про себе через 4 дні. Може й спробуємо.)
У них нема інтернету чи як ти собі це уявляєш?.)Главное что бы полиция не узнала
Доброї днини, здається пройшло 4 дні. Що робить будем?
Зроблено, написавНапиши мені будь ласка.
Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.