Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Привіт народ. Після стартового фідбеку на тутешніх рівнинах стало цікаво попрацювати над масштабнішою роботою у напрямку тріп-репортінгу) Блукавши поміж численних лавок наче в неділю на якомусь базарі я набрів на вже знайомого мені продавана - bulkweed . Недовго думаючи вирішив зробити покупку саме в нього, - тим паче лінійка сортів представлена в асортименті неабияк спокушає їх скуштувати та зрівняти між собою по можливості.
Добрий вечір, добрі люди. В минулому репі як ви можете пам'ятати (а може й ні) розказував вам про шишку Глюкіз. Замовив її не одну, тому хотів би надалі поділитися своїми враженнями стосовно іншого сорту канабісу від магазу bulkweed . Цей сорт називається Eleven Roses або ж одинадцять Троянд.
Тестер я/стать чоловіча
61 маса, 169 зріст, вік достатньо дорослий
Дуже радий бачити вас в цій темі. Сьогодні вона присвячується третьому сорту травки від bulkweed - штам Critical Kush. Це зерно з голандського сідбанку вирощене у виконанні вітчизняних гроверів. Йшов шостий день тестінгу усього переліку з асортименту шопа, тож продовжую ділитися емоціями про дурбалу у вашій тихій та родючій гавані.
Вітаю вас пані та панове. Цієї похмурої ночі публікую продовження розповіді про перелік суцвіть так званої марихуани від лавки натуральних ласощів - bulkweed. В четвертій частині мого тріпмарафону постараюся висвітлити дію індикодомінантного гібриду BAY BURGER від іспанського банку насіння - Delicious Seeds ™
*Створюю тему з запізненням в день чі два по усім відомим причинам.
Привіт спільното. Леді та джентельмени, вітаю вас біля екранів своїх гаджетів. Називайте це як хочете особистий інтерес або професіональний, - проте надалі планую продовжити свій огляд вітрини від продавця bulkweed . Цього разу розкажу про п'ятий штам ганжубаасу котрий називається - Пurple Пunch це індичка від голандської Барні ферми. Це індичка - ніхєра не дичка та і не дуже пьорпл...але про це трохи згодом.