Продукти, які здатні істотно знизити ризик розвитку раку

  • Автор темы Автор темы lab1rezz
  • Дата начала Дата начала

lab1rezz

Пользователь
Регистрация
24/10/25
Сообщения
1,074
Репутация
1
Лайки
55
Депозит
0.35$

Часник

Лікарі радять додавати часник у ваші улюблені страви і їсти його якомога частіше, так як сполуки сірки, які містяться в ньому здатні стимулювати природні захисні властивості імунної системи. Дослідження показують, що регулярне вживання часнику здатні знизити ризик розвитку раку шлунка на 12%.

Броколі

Капуста броколі ще один суперфуд, здатний запобігти ризику розвитку небезпечного захворювання. Але лікарі попереджають: ні в якому разі не можна готувати її у мікрохвильовці, так як при цьому руйнується до 97% рослинних флавонідів, які захищають наш організм.

Бразильський горіх

Цитрусові

Регулярне вживання лимонів, апельсинів і грейпфрутів істотно знижує ризик розвитку раку гортані, шлунка, а також порожнини рота. Крім того, цитрусові допомагають знизити ризик розвитку раку стравоходу.

Чорниця

Мабуть, найкорисніша ягода — адже в ній дуже багато антиоксидантів, здатних нейтралізувати дію вільних радикалів, які ушкоджують здорові клітини здатні привести до небезпечних захворювань, в тому числі раку. Дослідження показують, що свої корисні властивості чорниця зберігає не тільки в свіжому вигляді, але і в сушеному, замороженому, а також в джемах.
 
Назад
Сверху Снизу