RanGe_LoveR
Пользователь
В силу найбільшої активності одного дня, прибутковість цього дня теж випереджає інші.
Інколи це спричиняло до цілої серії впущених угод в подальші дні.
У своїй варіації мій робочий період ділиться на 3 класифікації :
( Кількість днів в яких відкривались або закривались позиції )
( Кількість днів в яких проводився менеджмент відкритих раніше позицій або розглядались можливості до відкриття позицій без факту відкриття)
( Кількість днів в яких проводився виключно pre/post-market аналіз, проте не здійснювались жодні значимі дії )
Робочих днів - 39
Попри класичні метрики, цей факт вплинув на нижчу кількість торгової активності в цілому. Враховуючи що отримання прибутку на початку тижня сприяє більш вибірково та консервативно відноситись до подальшої частини тижня. З ціллю зберегти отриманий приріст капіталу.
Інколи це спричиняло до цілої серії впущених угод в подальші дні.
У своїй варіації мій робочий період ділиться на 3 класифікації :
- Trading Day - 22.5%
( Кількість днів в яких відкривались або закривались позиції )
- Active Day - 25%
( Кількість днів в яких проводився менеджмент відкритих раніше позицій або розглядались можливості до відкриття позицій без факту відкриття)
- Off Charts - 52.5%
( Кількість днів в яких проводився виключно pre/post-market аналіз, проте не здійснювались жодні значимі дії )
Робочих днів - 39
Згідно цієї метрики в поєднанні з метрикою профіту, роблю висновки про те, що моя якісна підготовка дозволяла скорочувати час перебування перед чартами до мінімуму, не втрачаючи у факторах якості та результату