Що таке комплекс неповноцінності та як його розпізнати?

• Автор темы Автор темы RanGe_LoveR
  • Дата начала Дата начала

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
267
Депозит
39.20$
Доброго часу, маємо надію що ви відкрили цей допис щоб ще раз переконатися в своєму комплексі неповноцінності і постраждати на тему власної недолюбленості кимось в житті.
От прикрість в тому, що ми не будемо цього обговорювати та викладати вам причини чи фактори що впливають на вашу можливість любити та приймати себе як особистість і усвідомлювати те, що нічого ціннішого, ніж те що ви бачите у дзеркальному відображенні – немає для вас.
І головне що на таке сприйняття маєте вплив тільки Ви – особисто,і наврядчи час на пошуки причини може бути чимось дійсно дієвим для можливості сприймати себе, як неповноцінність.

Навчитися чути себе та розуміти часом складніше, ніж просто сказати «ти не такий…»

Спробуйте зараз зупинитися на хвилинку і поставити просте запитання: «А що я знаю про себе? Хто я?». Вирівняйте спину, зробіть наповнений вдих і не забудьте видих. Покладіть руку на серце, а тепер подумайте чи можна Його не любити …?

Нам всім потрібно бути вдячними за те що ми Є, і це вже найбільша повноцінність!

Живіть, любіть, даруйте та приймайте і головне – без суджень, без очікувань, а з очаруванням від всіх можливостей, часом розпачем, а навіть сльозами…

Тому що, повноцінність означає наявність всього що необхідно для життя в якому ми зустрічаємося з різними речами, де часом ми перемагаємо, а часом переживаємо особисті втрати та горювання. І коли є можливість писати новий лист книги життя з любов'ю та співчуттям – це найбільша внутрішня сила, яка нездоланна ніким та нічим!

В якості першого кроку до зустрічі з собою, пропонуємо вам познайомитися з теорією Крістін Нефф*, вона вивчає самоспівчуття і як воно впливає на різні сфери нашого життя.

Шкала самоспівчуття, яку вона розробила допоможе дізнатися особистий рівень любові до себе (тест). А якщо виникне потреба змінити ці показники не забувайте про те що брати допомогу для себе – це один з проявів усвідомлення своєї цінності.

Ребят живите кем жили без всяких комплексов

Назад
Сверху Снизу