SlonOgromniy
Пользователь
Імбир не лише додає стравам пряного смаку, а й має потужні лікувальні властивості - допомагає запобігти утворенню тромбів, знижує рівень «поганого» холестерину та підтримує здоров’я серця і судин.
Імбир - одна з найдавніших лікувальних спецій, відома ще з часів стародавнього Китаю та Індії.
Його вживають у різних формах - свіжому, сушеному, у вигляді порошку, олії або соку.
За даними Міністерства сільського господарства США, у складі імбиру містяться корисні мікроелементи - натрій, калій, магній, фосфор, залізо, цинк, а також вітаміни C, групи B, фолієва кислота, рибофлавін і ніацин.
Дослідження, опубліковане в журналі PLoS One, доводить, що імбир може впливати на процеси згортання крові.
Імбир - одна з найдавніших лікувальних спецій, відома ще з часів стародавнього Китаю та Індії.
Його вживають у різних формах - свіжому, сушеному, у вигляді порошку, олії або соку.
За даними Міністерства сільського господарства США, у складі імбиру містяться корисні мікроелементи - натрій, калій, магній, фосфор, залізо, цинк, а також вітаміни C, групи B, фолієва кислота, рибофлавін і ніацин.
Дослідження, опубліковане в журналі PLoS One, доводить, що імбир може впливати на процеси згортання крові.