🗣 Трамп погрожує підвищити мита на Китай

• Автор темы Автор темы RanGe_LoveR
  • Дата начала Дата начала

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
268
Депозит
39.20$
Трамп заявив, що Китай стає «дуже ворожим», надсилає листи щодо експортного контролю.

Він також зазначив, що буде змушений фінансово протидіяти діям Китаю та розглядає можливість значного підвищення тарифів на китайські товари.

«Дуже дивні речі відбуваються в Китаї! Вони стають надзвичайно ворожими і надсилають листи країнам по всьому світу, заявляючи про намір запровадити експортні обмеження на кожен елемент виробництва, пов’язаний із рідкісноземельними металами, а також практично на все, що вони тільки можуть придумати, навіть якщо це не виробляється в Китаї. Такого ніхто ніколи не бачив, але, по суті, це може «паралізувати» ринки та ускладнити життя практично для кожної країни у світі, особливо для самого Китаю. До нас звернулися інші країни, які надзвичайно розгнівані цією великою торговельною ворожістю, яка виникла зненацька. За останні шість місяців наші відносини з Китаєм були дуже хорошими, що робить цей крок у торговельній сфері ще більш несподіваним. Я завжди відчував, що вони чатували, і тепер, як завжди, я виявився правий! Ніяк не можна дозволити Китаю тримати світ «у заручниках», але здається, що це був їхній план уже досить давно, починаючи з «магнітів» та інших елементів, які вони тихо накопичували, створюючи щось на кшталт монопольного становища — досить зловісний і ворожий хід, м’яко кажучи. Але у США також є монопольні позиції, набагато сильніші та з більшим охопленням, ніж у Китаю. Я просто не обирав їх використовувати — досі не було причин для цього — ПОКИ ЩО! Лист, який вони надіслали, має багато сторінок і детально, з великою конкретністю, описує кожен елемент, який вони хочуть утримати від інших націй. Те, що раніше було рутинним, більше не є таким. Я не розмовляв із президентом Сі, бо не було причин для цього. Це стало справжньою несподіванкою не лише для мене, а й для всіх лідерів вільного світу. Я мав зустрітися з президентом Сі через два тижні на APEC у Південній Кореї, але тепер здається, що немає причин для цього. Китайські листи були особливо недоречними, оскільки це був день, коли після трьох тисяч років хаосу та боїв у Близькому Сході настало МИР. Мені цікаво, чи був цей момент випадковим? Залежно від того, що Китай скаже про ворожий «наказ», який вони щойно видали, я буду змушений, як президент Сполучених Штатів Америки, фінансово протидіяти їхньому кроку. На кожен елемент, який вони змогли монополізувати, у нас є два. Я ніколи не думав, що дійде до цього, але, можливо, як і в усьому, настав час. Зрештою, хоч це може бути болісним, це буде дуже хорошою справою для США. Однією з політик, яку ми наразі розглядаємо, є значне підвищення тарифів на китайські товари, що надходять до Сполучених Штатів Америки. Є багато інших контрзаходів, які також серйозно розглядаються. Дякую за вашу увагу до цієї справи!».

а пострадают как обычно обычные люди

Назад
Сверху Снизу