Трамп та Шатдаун

• Автор темы Автор темы RanGe_LoveR
  • Дата начала Дата начала

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
271
Депозит
47.75$
заявив, що урядові юристи не дозволяють виплачувати продовольчу допомогу військовим через юридичні обмеження, а суди винесли суперечливі рішення.

Трамп доручив юристам звернутися до суду по роз’яснення, щоб якнайшвидше профінансувати програму, і пообіцяв зробити це, щойно отримає дозвіл.

Класично, звинуватив демократів у політичних іграх і закликав громадян вимагати від них відновлення роботи уряду.

Наші урядові юристи вважають, що ми не маємо юридичних повноважень виплачувати допомогу SNAP із певних коштів, які зараз доступні. Ба більше, два суди вже винесли суперечливі рішення щодо того, що ми можемо і чого не можемо робити. Я НЕ ХОЧУ, щоб американці голодували лише тому, що радикальні демократи відмовляються зробити правильний крок і ВІДКРИТИ УРЯД.

Тому я доручив нашим юристам звернутися до суду, щоб якнайшвидше отримати роз’яснення, як ми можемо законно профінансувати програму SNAP. Виплати вже й так затримуються, адже демократи тримають уряд зачиненим під час щомісячного періоду виплат, і навіть якщо ми отримаємо негайні вказівки, кошти все одно надійдуть із затримкою, поки штати їх розподілять.
Якщо суд дасть відповідний дозвіл, ДЛЯ МЕНЕ БУДЕ ЧЕСТЮ профінансувати програму, так само як я це зробив із виплатами для військових та правоохоронців. Демократи повинні припинити цю виставу, через яку страждають люди заради їхніх політичних ігор, і негайно ВІДКРИТИ УРЯД.

Якщо ви користуєтесь допомогою SNAP, зателефонуйте сенаторам-демократам і скажіть їм відкрити уряд негайно! Ось номер офісу «Плаксивого» Чака Шумера: (202) 224-6542.

Назад
Сверху Снизу