Трамп

• Автор темы Автор темы RanGe_LoveR
  • Дата начала Дата начала

RanGe_LoveR

Пользователь
Лайки
267
Депозит
39.20$
звернувся до авіадиспетчерів, заявивши, що всі мають негайно повернутися до роботи, і пригрозив зменшенням оплати тим, хто цього не зробить. Він пообіцяв $10 000 бонусу «патріотам», які не брали вихідних під час того, що назвав «фейковим шатдауном демократів», і розкритикував тих, хто «скаржився та брав відгули». Також він закликав невдоволених звільнятися «без компенсацій» і пообіцяв швидко замінити їх «справжніми патріотами».

Усі авіадиспетчери мають негайно повернутися до роботи! Кожному, хто цього не зробить, буде суттєво зменшено оплату.
Тим авіадиспетчерам, які були справжніми патріотами і не брали жодного вихідного під час того, що я називаю «фейковим шатдауном, організованим демократами», я рекомендуватиму винагороду у $10 000 за видатну службу нашій країні.
А тим, хто лише скаржився і брав вихідні, хоча всі знали, що зарплату буде повністю виплачено невдовзі, — я дуже незадоволений. Ви не стали на захист США під час фейкової атаки демократів, спрямованої лише на те, щоб нашкодити країні. У моїй пам’яті це залишить негативну відмітку про вас. Якщо плануєте звільнитися найближчим часом — не вагайтеся, але без жодних виплат чи компенсацій. Вас швидко замінять справжні патріоти, які працюватимуть краще на абсолютно новому високотехнологічному обладнанні, найкращому у світі, яке ми вже замовляємо.
Попередня адміністрація витратила мільярди доларів, намагаючись лагодити застарілий «мотлох». Вони просто не знали, що роблять!
І знову — Боже, благослови наших великих американських патріотів. Ваші гроші надійдуть так швидко, як тільки можливо!
Усім іншим — негайно повернутися до роботи.
Боже, благослови Америку!
Президент Дональд Дж. Трамп.

➣ Вчора в США було скасовано ~3000 рейсів через шатдаун, -

🗣 Трамп: «Усі кошти, що залишаться від виплат у розмірі 2000 доларів громадянам США з низьким і середнім доходом, які здійснюються за рахунок значних надходжень від мит із зарубіжних країн, будуть суттєво спрямовані на погашення державного боргу. Дякую за вашу увагу до цього питання! Президент Д. Дж. Трамп».

Назад
Сверху Снизу