Тріп репорт на канабіс сорт GLOOKIES від @bulkweed ,,Гібридна реальність,,

• Автор темы Автор темы paramaribo
  • Дата начала Дата начала

paramaribo

Тестер
Лайки
1,373
Депозит
51.59$
Привіт народ✌️. Після стартового фідбеку на тутешніх рівнинах стало цікаво попрацювати над масштабнішою роботою у напрямку тріп-репортінгу) Блукавши поміж численних лавок наче в неділю на якомусь базарі я набрів на вже знайомого мені продавана - bulkweed . Недовго думаючи вирішив зробити покупку саме в нього, - тим паче лінійка сортів представлена в асортименті неабияк спокушає їх скуштувати та зрівняти між собою по можливості.

Тестер я/стать чоловіча

61 маса, 169 зріст, вік достатньо дорослий

Загальна вага тестової покупки: 11г

Дозування приблизно: 250 міліграмів

Толерантність до канабісу: споживаю регулярно протягом декількох років
Кростолік(кростолерантність): 🍺 з 🐟, кокаїн мізер давненько

Посилання на тему продавця:

https://enjoyrc.io/bulkweed/

Нікнейм продавця на форумі:

bulkweed

Фото товару:

1000003504.webp

1000003506.webp

1000003498.webp

Тож я зв'язався з торговцем через посилання ТГ у нього на гілці. Оператор був на дроті через півтори години, а саме замовлення сформували трохи більше ніж за десять хвилин. Відправка як домовлялися, пакунок йде стандартним стелсом аромат прихований у вакуумну обгортку. Більш прискіпливо розглянемо сервіс шопу в слідуючому репортажі..

Для початку вирішив протестувати сорт Глюкіс - най він мені самий принадливий здався. По книжці пише що це індикодомінантний гібрид проте 30 відсотків сативи в генетиці це немало. Крамсаю целофан, поклав бутончик на подіум для фотосесії, з писаниною цей процес набуває більш інтимного характеру. Відзнявши потрібний фотоматеріал попрямував в процедурний кабінет по дорозі смакуючи маловиразну, на перший погляд, терпенову композицію. Подрібнив половину грама, переконався що зернят там немає, ще детальніше повинюхувався до композиції. Запах лісовий, ягідний легкий приємний літній, бошки пройшли довготривалий процес ферментації та набули довершених ароматичних характеристик можливо втративши початкову ядерність.

Тріп-таймінг:

🕔00:00🕔 Хапаю як завше воднягою. Хапачка вигорагає без зайвих зайців одним єдиним підходом. Вдихаю в губи теплий вітер з бульбулятора. Диииим абсолютно не дере горло він наче затяжна із трав'яного медичного інгалятора....Втім через секунд десять я таки краплю закашлявся. Смак: земля суниця, лісова ягода суха. Під куполом обрізаної пляшки знову формується куляста димна маса котра плавним подихом переміщується в мої легені, а далі в атмосферу. Додаткова доза шмалі знов викликає нетривалі кахикахи. На старті почуття загострилися вуха ловили далекі відголоски звуків здавалося, що слух загострився. Аромат осінніх троянд витає у прохолодному повітрі. Шовковистою так неквапливо нагріває в грудях мене рятує цей подих драпу від жовтневої бентежності .

🕔00:15🕠Плавлюся як палаюча свічка🕯️Пульс підскочив. Хвиля хаю іде, руйнуючи все на шляху, мене несе по течії в теплому потоці. П'ять десять хвилин тупувасто піздєц страждає короткострокова пам'ять. Треба зашкурити курумплі стою на кухні збираю стандартні налаштування, туплю жостко666адово... Водичка так магічно дзюрчить вухам приємно...тричі подивився на ніж та забував його взяти. Ножем, буцімто, граю музику, ковзаючи по поверхні картоплини. ЦІкаві відчуття на дотик. Настрій все ще на підйомі хочеться танцювати десь в прокуреному клубасі під рагаджангл.

🕠00:30🕠 Русло тріпа міняється. Хочеться і помовчати і покричати прищурені очі блищать немов у лінивця. Усвідомлюю що сатівний розділ вже майже позаду наближається диванна частина тріпу. Прикольно що не суше однак очиці у віддзеркаленні все ж убиті в кізяк)

🕕01:00🕕 Плато вступ. Душа радіє моменту досить вже хаю навколо. Як зазвичай вмикаю на фон рандомний кислотний трек. Цілковитий спокій своєрідний медитативний стан сповна вкутує одурманену свідомість. Рух думки максимально уповільнюється відчуття концентруються на внутрішньому відкидаючи зовнішні подразники.

🕡01:33🕡 Плато. Занурення. В чій точці дія досягає свого індичного апогею. Стоун не кам'яний він ґумовий ти собі такий тягучий та гнучкий як садовий шланг. Ніби світло погасло. Я відлітаю у невагомості як пташка у потойбічний вирій. Думки угору прямують спати під психоделічні мотиви з колонки.

🕢02:30 - 03:09🕢 Поступово приходжу до тями обожнюю так дрімнути пів годинки на піку потім просинаєшся і шпаківня що бджоли покусали. Криє в моменті як під молошним на приході ще 15 хв. Ставлю заготовлену ємність на вогонь курю сігу тріхи вона роздупляє мислення проте тіло все таке ж застоунене. Переписуюсь в інетіку чекаю поки пюрешка закипить. Топовий чіловий вихід з курильного сеансу однак до повного спаду ще повинен пройти час. Апетит або бажання догону на диво довго відсутні.

✒️Висновки:✒️ яскравий гібридний шишкан канабісу, доволі ейфорічний та в міру психоделічний, на вихлопі з непереборним снодійним і заспокійливим потенціалом. Активна робота більше трьох годин. Після другого пукуру проявляється здебільшого індична природа стрейну відкидаючи майже всі High ефекти. Чі можемо ми говорити про будь які негативні прояви під час дії Глюкіса? Гадаю що ні.

📋та кінець кінцем оціночна числова шкала:

Оцінка речовини загальна(9,0/10)
Оцінка сили та часу дії конкретного сорту в асортименті ( ?/10 )
Оцінка стелсу (9/10)
Швидкість відправки (9/10)
Оцінка взаємодії з оператором (9,5/10)
Загальна оцінка сервісу (9,2/10)

Хай все у вас буде добре, далі буде. Арівідерчі🌞

Последнее редактирование:
Хороший и приятный трипчик вышел, интересные шишули однако

это интересно даже читать, отличная шишка

Назад
Сверху Снизу