paramaribo
Тестер
Привіт спільното. Леді та джентельмени, вітаю вас біля екранів своїх гаджетів. Називайте це як хочете особистий інтерес або професіональний, - проте надалі планую продовжити свій огляд вітрини від продавця bulkweed . Цього разу розкажу про п'ятий штам ганжубаасу котрий називається - Пurple Пunch це індичка від голандської Барні ферми. Це індичка
- ніхєра не дичка та і не дуже пьорпл...але про це трохи згодом.
Посилання на тему продавця:
Нікнейм продавця: bulkweed
Фото товару:
Тріпдрап марафон моцним травчиком продовжується і я нефігово так уже надегустувався протягом тижденя та відверто кажучи підвтомився грамів на п'ять) постійно дуже сильно плотноукурений димом вкутаний по типу щось спокутую.
Органолептика. Бутон йде цілим круглим пружненьким таким майже повністю висушений без проблем крамсається навіть пальцями та все ж я завше користуюся звичайними
саме з такими зеленим вушками як на емодзі) Процедура подрібнення супроводжується справжньою ароматерапією квітка пахне солодко та пряно наче весінній луг біля річки рано вранці. Сполуки що витають у повітрі викликають декілька потужних чихів.
Тестую з та1мінгом через класичний гравіті бонг:
00:00
Інгаляційний кабінет як завше вітає своєю гостинністю. Беру два середніх ковпака. Стафчик палає дзвінко. Сліпуче помаранчева жаринка швидко перетворюється в сизий попіл. Дія відчувається відразу через пару хвильок. Нічогенько так придавило в діафрагмі. Щічки та мордяка почервоніли від раптового підвищення артеріального тиску. Дим помалу подразнює та першить горло. Смакую недовготривалий хвойний подих після затяжки. Хутко по тілу танцювальні вібрації потрібно було зробити дещо тож почав збиратися та вдянатися.
00:12
На лице наче воскова маска м'язи вони такі всі не мої хочеться постійно корчитись пикою. Замислився про все й відразу, дуже сильно втикаю в прямому сенсі цього слова стоїш дивишся в стіну чі підлогу справжнісінький водограй з рандомних асоціацій) Як Шевченко писав думи мої думи мої....Ці думки кругом одним гуртом як рій гудять та дзищать в голові. Щось пішло не так. Додам що це швидкопленне явище і зовсім скоро мозковий процесор нормалізував свою звичну частоту. Таки зібрався на вулицю там виявилося не так холодно як я думав.
00:20
Наміняло надзвичайно різко, барвисто та неповторно, по дурному шизнуло хвилинок з десять не міг знайти місця собі, вештаюся пох олодній підлозі , повз хаотично кружляючі роями роздуми. Зашарився захотілося смаженого соняшнику та виявилося що в роті пересохло настільки що ледь не вдавався тим гарбузинням. Загалом наа веселому вайбі займаюсь корисними справами. Різні спогади виринають з далеких закутків пам'яті.
00:40
Пре двіжово, маю неприховне бажання нагребти декілька рандомний номерів з телефонної книги та поспілкуватися. Паралельно слухаю музончик та рухаю кінцівками під музичний супровід із колонки. Несподівана розмова с товаришем котрого не бачив вже "сто років", домовились ввечері перехилити кухлик інший нефільтрваного пивця. Діалог виявився змістовним та на повному приколі. Тим часом я виконав всі поставлені задачі та попрямував в дім.
01:20
Молочні ріки кисільні береги. Мозок говорить ходімо краще тут не стирчати. Моє тіло підвело мене та я не винуватю його бо сильно нашмалився. Це було не легке рішення заліпнути в медетттивних канабінохднихґґ сто/анах. Всі думки приземлились....заспокоює нерви просто все стає так по барабану що прямо фіолетово. Убило наповал піддрімую на кріслі бо нема сили дійти до ліжка. Чувак це десь між сном і реальністю заліпаю як мачку клюнув. Здається що я отупів повний штиль в голові вона гудить від цієї безмежної пустоти. Ніякі негаразди не турбують чиста насолода здається нескінченим моментом блаженства.
02:10
Все край. Зараз я б щось з'їв бо згододнів пристойно. Після перекусу так зрозумів що тріпчан вже йде до логічного закінчення. Тай швиденько якось. Далі денна фаза сну в якій перебував більше як чотири години. Після пробудження знову хочеться їсти всі інші прояви відсутні.
Висновки
найменше часу волоче не дивлячись на це пробиває знатно особливо на вході, психоделічний вибуховий вхід. На плато можно зайнятися корисним ділом проте ти можливо будеш відволікатися від складних задач) Співвідношення сативка індичатина приблизно 35 до 65. Сподобалось що хочаб тупняків немає після другої години а то Куш продавця там реальні густі зарості чігірів за три години)
а наостанок бали:
Оцінка речовини загальна(9/10)
Оцінка сили та часу дії конкретного сорту в асортименті ( 8,8/10 )
Оцінка стелсу (9/10)
Швидкість відправки (9/10)
Оцінка взаємодії з оператором (9,6/10)
Загальна оцінка сервісу (9,3/10)
Зовсім скоро гадаю відписати фінальну частину цієї епопеї, дякую за увагу , to be continued. Bay bai
Тестер я/стать чоловіча
61 маса, 169 зріст, вік достатньо дорослий
Загальна вага покупки: 21г
Дозування приблизно: 220 міліграмів
Толерантність до канабісу: споживаю регулярно протягом декількох років
Кростолік(кростолерантність): пінне пару днів тому, МДМА на днях
61 маса, 169 зріст, вік достатньо дорослий
Загальна вага покупки: 21г
Дозування приблизно: 220 міліграмів
Толерантність до канабісу: споживаю регулярно протягом декількох років
Кростолік(кростолерантність): пінне пару днів тому, МДМА на днях
Посилання на тему продавця:
Нікнейм продавця: bulkweed
Фото товару:
Тріпдрап марафон моцним травчиком продовжується і я нефігово так уже надегустувався протягом тижденя та відверто кажучи підвтомився грамів на п'ять) постійно дуже сильно плотноукурений димом вкутаний по типу щось спокутую.
Органолептика. Бутон йде цілим круглим пружненьким таким майже повністю висушений без проблем крамсається навіть пальцями та все ж я завше користуюся звичайними
Тестую з та1мінгом через класичний гравіті бонг:
Оцінка речовини загальна(9/10)
Оцінка сили та часу дії конкретного сорту в асортименті ( 8,8/10 )
Оцінка стелсу (9/10)
Швидкість відправки (9/10)
Оцінка взаємодії з оператором (9,6/10)
Загальна оцінка сервісу (9,3/10)
Зовсім скоро гадаю відписати фінальну частину цієї епопеї, дякую за увагу , to be continued. Bay bai
Последнее редактирование: