paramaribo
Тестер
Дуже радий бачити вас в цій темі
. Сьогодні вона присвячується третьому сорту травки від bulkweed - штам Critical Kush. Це зерно з голандського сідбанку вирощене у виконанні вітчизняних гроверів. Йшов шостий день тестінгу усього переліку з асортименту шопа, тож продовжую ділитися емоціями про дурбалу у вашій тихій та родючій гавані.
Посилання на тему продавця:
Нікнейм продавця:
bulkweed
Фото товару:
*Обговорювали з оператором деякі моменти по ефектам з обох тріпів, мав гарний відгук на фідбек, що бадьорить підштовхуючи до подальшої канабіноїдної хроніки.
Органолептика суцвіття: Запах деревянистий характерний сімейству кущів, тягуче листяне сухе дерево далеке від маслянистої хвої, однак має свій уособлений характер. Присутні нотки випічки в також солодкуваті ванільні штрихи. Бутони погано ріжуться шматками, вони йдуть правильної суперової вологості. Не знаю скільки точно потрібно відсотків вологості в шш, але з нею набагато приємніше курити аніж пересушені. Після подрібнення композиція формується в один монотонный мотив який по ароматичним характеристикам нагадує багатьма нелюбий бальзам з дитинства - "Зірочка". Насіння в об'ємі не знайшов.
Тест/таймінг методом gravity bong:
00:00
Зібралися з товаришем в пожовклому саді біля кринички дістали джерельної циберку, накрапає дрібнокраплиста мряка. Я швиденько ножем згенерував водний апарат, обрізавши знайдену неподалік пластикову пляшки, опустив її у відра. Плямка ганджі була зараніш підготовлена до споживання та запакована в газетний папір. Поки я займався підготовкою Олег вкушав запах куша та ділився своїми думками про майбутню пруху. Не сильно траммбовані напасти, по два штуки на брата, горять погано залишають вторяки, що не дивно. З першої хапки зображення на екрані звужується воно більш контрастне можно сказати підморфлую, верхні повіки здається аж нависають на зіниці. По інтерфейсу негайно виступає гарячий піт температура тіла підскакує, в грудях стискається від маслянистості сабжу. Кашльовитий сортанчик що й говорити, друга банка вдувається ще тяжкіще, дым густий та важкий, смак - палена тирса, тривкий довго тримається у роті.
00:10
Як там кажуть всі проблеми минають? Тут саме ця ситуація, по щаслливому стомлена посмішка надовго прикрашає наші пики. Підкурюємо. Важко смалиться сигарета у вогкому повітрі. Віддихаю та на чверті викидаю недопалок не пішла сіга зовсім, купа масла налипла на легені сковуючи рухи діафрагми.
00:20
Далі ми попрямували до товариша зігрітися та втамувати спрагу. Йти було хвилин 15, проте дорога розтягнулася, ми помалу перебирали ногами, бурмотіли постійно під носа убитими голосами різні дурниці які видавалися смішними. Голос неймовірно хрипів накашляв норм так. На квартирі глянув в дзеркало там - фейс убитий але по доброму най. Стоун уже вовсю вирує, кулясте тіло як важка дощова хмара почувається. Зароджується глобальний двіж. Основний фокус без сумніву на заспокійливих та знеболюючих елементах дії.
01:00
Влипає в крісло щось задумав дід а на питання відповідає тільки ага і угу... мете мене в тому ж напрямі. Відчайдушний Стоун складний та я думаю все буде гаразд. Інцентричні відчуття, комунікація тут непотрібна просто фізично дуже розслаюлбює і ці відчуття поглинають. Очі червоні пересохші в роті нищівна посуха. Язик тре сухі ясна. Візуально моментами очі западали під лоба це супроводжується специфічною хвилею по тушці. Своєрідний ейфорічний приход ловиш)
01:30
Весь час сушняки дикі невідступають однак лютий Стоун все відтерміновує похід у кухню по якусь питку рідину. Ми сиділи і втикали у фільмі про Айронмена, рідко вистрілюючи рандомні репліки. Дослідивши трішки паралітичні властивості я все ж піднявся розсушитися. Відновивши водний баланс стало якось видніше але ненадовго. Хвилі гойдають, злипаються віченьки як же файно гребе.
02:30
Наступні доволі передбачувані ефекти на "виході" з індичного закуру включають в себе шалений голод, лінь ліниву та непереборне бажання вкластися в люлю. Ще досі зовнішній вигляд кричуще говорить що ти перебуваєш в нашмаленому стані. Тудим сюдим добрался домів без паліва. Все тіло важке та неповоротке, кожен рух дається з напругою і неспіша наче в уповільненій зйомці.
03:00+
В лігві затишніше. Не стане на заваді впадляк щоб попуститись. Після дивовижної трапези простягаюся та поринаю у вечірній сон дві години. Прокидаюся і не можу зрозумі чі то ранок уже, скільки хоч годин та що тут таке відбувається йопана? Короче ще туплю так цілу півгодини починаю писати репорт.
Висновки:
поки найсильніший по духу із сКУШтованих варіантів. Запах топовий консистенція як в кращих кофешопах Лондо́дона таПари́жа. По святковому нагріб. Вразив глибиною, буквально знешкоджує тебе вкладаючи в м'яку колиску. Час дії за три години далі нереально рубає спати та жрати. Мозги шо варені туплю жиєсть але це круто. Думаю говорити про стовідсотвість індики не треба.
По фіналу бали як завше залишив на потім:
Оцінка речовини загальна(9,4/10)
Оцінка сили та часу дії конкретного сорту в асортименті ( 9,5/10 )
Оцінка стелсу (9/10)
Швидкість відправки (9/10)
Оцінка взаємодії з оператором (9,6/10)
Загальна оцінка сервісу (9,3/10)
До нових зустрічей , дякую за увагу. Байбай
Тестер я/стать чоловіча
61 кг маса, 169 см зріст, вік достатньо дорослий
Загальна вага тестової покупки: 21г
Дозування приблизно: 200 міліграмів
Толерантність до канабісу: споживаю
регулярно протягом декількох років
Кростолік(кростолерантність): онлі канаба ось
61 кг маса, 169 см зріст, вік достатньо дорослий
Загальна вага тестової покупки: 21г
Дозування приблизно: 200 міліграмів
Толерантність до канабісу: споживаю
регулярно протягом декількох років
Кростолік(кростолерантність): онлі канаба ось
Посилання на тему продавця:
Нікнейм продавця:
bulkweed
Фото товару:
*Обговорювали з оператором деякі моменти по ефектам з обох тріпів, мав гарний відгук на фідбек, що бадьорить підштовхуючи до подальшої канабіноїдної хроніки.
Органолептика суцвіття: Запах деревянистий характерний сімейству кущів, тягуче листяне сухе дерево далеке від маслянистої хвої, однак має свій уособлений характер. Присутні нотки випічки в також солодкуваті ванільні штрихи. Бутони погано ріжуться шматками, вони йдуть правильної суперової вологості. Не знаю скільки точно потрібно відсотків вологості в шш, але з нею набагато приємніше курити аніж пересушені. Після подрібнення композиція формується в один монотонный мотив який по ароматичним характеристикам нагадує багатьма нелюбий бальзам з дитинства - "Зірочка". Насіння в об'ємі не знайшов.
Тест/таймінг методом gravity bong:
Оцінка речовини загальна(9,4/10)
Оцінка сили та часу дії конкретного сорту в асортименті ( 9,5/10 )
Оцінка стелсу (9/10)
Швидкість відправки (9/10)
Оцінка взаємодії з оператором (9,6/10)
Загальна оцінка сервісу (9,3/10)
До нових зустрічей , дякую за увагу. Байбай
Последнее редактирование: