ТРИП- РЕПОРТ на покупку кокаїну через магазин w24 walter white "білосніжка"

• Автор темы Автор темы Williams
  • Дата начала Дата начала

Williams

Тестер
Лайки
710
Депозит
10.80$
Доброго дня та прекрасного настрою
про себе:
вага 69 кг,
ріст 173см
вік:26
речовина:кокаїн
вес :0,5
дозіровка:40мг
крос толлер шш
толлер -низький
місяць тому останній раз пробував кокаїн
на тижні амфетамін

ссилка на ветку https://enjoyrc.io/w24/price/
раніше я не писав тріп репортаж але про те читав багато та мені цікаво було самому написати щось в такому стилі
тому скептично не оцінюйте але критику повааю
щоб ті хто раніше не стикався змогли відчути цю хвилю умовно на собі
IMG_20250905_113256_395.webp

зашовши на ноий форум мені зразу приглянувся магази walter wite і стало цікаво який тут кокс
IMG_20250905_113235_794.webp

подивився в боті та написав оперу через те що мене зовсм не цкавить ненаход)
після успішого поповненя я получив адрес на соєму район що вбрав з магнітом що дже пордувало
04.09.2025
19:37
я прибувна місце клад дуже високо примагнічений тому наврядчи його хтось знайшов мені потрібн було 15хм мінімум щоб достати ще й з домофоном спочатку теж проблем була прийшлось підчкати мешканців підїзду
20:00 я вже чекаю друга на зупинці з двольним виразом
20:10 прямо в атомобілі вирішили спробувати що це таке
речовина чсто білого кольору з в невеликих камінчиках похоже н стіральний порошок дякі переливаються кольором,відблискується від свтла як сніг
приблизно 40мг собі і другу зроби рівні траски
20:11 вход
IMG_20250905_113328_246.webp

майже нічго не відчув.зайшо дуже добре майже в перші секуни здаось відчутя бадьорості
або сам себе так накрутив
20:15 підсушило так непогао пару ковтків водички
20:25 впало чути,гіркота в горлі ае невелика як від амфітаміну поприятніше
20:30 куча думок саме тут я ирішив занятис написанням свого власного репортажу уже багато хочеться сказати всього але думки як приходть так і йдуть безсліно
20:45 приутня ейфорія незнаю як її описати хоч музику можна створювати
21:00 друг запропонув покурити його ле я відмовився ось недуже хочеться ще краще пізніш і то назально,про йому відсипа пару камінчків він провівши якісь мішанини закинув його в лампу і курив,мені такий процес неподобється проте кожному своє і зараз не про то
21:15 пік ейфорії зараз вже б можливо не відказався ,наинає вирівнюватись все
21:30 друг вгостив морозивом ,неперевршене ,мені спочатку здалось що я його не зїм але після того як покушав навіть незамітив як миска пуста вже))
21:39 плавно спадають відчуття впевненості появляється відчуття злості і агесії це від того щохочеться ще
22:10 виход відчутний злість апатія присутня,музика лікує музика із фільмів квентіна таратіно доречі добавлю тут назву
дуже ефектно під так музику заліпати
22:30 я ирішив негратись і щоб нормально продовжити вечір насипаю ще 30-40мг вход
22:40 сушить,дуже хочеться пити випив маже всю водичку
друг все кртить трешові хіти
22:45 знову падає ,вічутно гркоту
23:10 плато
23:50 ейфорія все ще присутня
також і присутнє відчуття страху
00:46 добрвся додому
1:17 залпаю в чат гпт в тік ток та інших соцмережах одночасно
дуже багато думок але відчтно що виходить з огаізму
я написав свої старі знайомій подрузі щоб не скушно було а тим більше пора пробувати заснути
1:25 випив ще водички да,маже нчого не відчуваю більше

1:35 через відкрите вікно чути як підїхала машина дуже сильно підсилився слух чути кожен шорох
1:40 жіноча присутність завжди радує на підсвідомому рівні запахи ці хімічні))
1:45 накинув собі чуть меньше приблизно 25 мг а подрузі 40мг )
зразу запили вином смак просто топ накінець я його чути почав
2:05 включили фільм і розмовляєм на різні теми пора закруглятись з репортом бо вже почув зауваження що до того що мол комусь пишу постійно і тверезо оцінюю що не царське діло сидіти в телефоні поки чекає і поїдає поглядом прекрасна половина
3:00 в перемішку з сексом ейфорія максимальна хочеться продовжувати але вже чути вихід
що можу сказати речовина достойна магазин теж на рівні,бажаю успішних покупок та ні в якому разі не рекомендую робити так як я робити не слід )

підсумок
клад 9\10
стелс 9\10
надежность 10\10
Вкус 10\10
ефект 10\10
спілкування з оператором 10\10
загальна оцінка 10

вижу что репорт был написан под коксом) замечается в тексте

Доброго дня та прекрасного настрою
про себе:
вага 69 кг,
ріст 173см
вік:26
речовина:кокаїн
вес :0,5
дозіровка:40мг
крос толлер шш
толлер -низький
місяць тому останній раз пробував кокаїн
на тижні амфетамін

ссилка на ветку https://enjoyrc.io/w24/price/
раніше я не писав тріп репортаж але про те читав багато та мені цікаво було самому написати щось в такому стилі
тому скептично не оцінюйте але критику повааю
щоб ті хто раніше не стикався змогли відчути цю хвилю умовно на собі
Посмотреть вложение 5477
зашовши на ноий форум мені зразу приглянувся магази walter wite і стало цікаво який тут кокс
Посмотреть вложение 5479
подивився в боті та написав оперу через те що мене зовсм не цкавить ненаход)
після успішого поповненя я получив адрес на соєму район що вбрав з магнітом що дже пордувало
04.09.2025
19:37
я прибувна місце клад дуже високо примагнічений тому наврядчи його хтось знайшов мені потрібн було 15хм мінімум щоб достати ще й з домофоном спочатку теж проблем була прийшлось підчкати мешканців підїзду
20:00 я вже чекаю друга на зупинці з двольним виразом
20:10 прямо в атомобілі вирішили спробувати що це таке
речовина чсто білого кольору з в невеликих камінчиках похоже н стіральний порошок дякі переливаються кольором,відблискується від свтла як сніг
приблизно 40мг собі і другу зроби рівні траски
20:11 вход
Посмотреть вложение 5480
майже нічго не відчув.зайшо дуже добре майже в перші секуни здаось відчутя бадьорості
або сам себе так накрутив
20:15 підсушило так непогао пару ковтків водички
20:25 впало чути,гіркота в горлі ае невелика як від амфітаміну поприятніше
20:30 куча думок саме тут я ирішив занятис написанням свого власного репортажу уже багато хочеться сказати всього але думки як приходть так і йдуть безсліно
20:45 приутня ейфорія незнаю як її описати хоч музику можна створювати
21:00 друг запропонув покурити його ле я відмовився ось недуже хочеться ще краще пізніш і то назально,про йому відсипа пару камінчків він провівши якісь мішанини закинув його в лампу і курив,мені такий процес неподобється проте кожному своє і зараз не про то
21:15 пік ейфорії зараз вже б можливо не відказався ,наинає вирівнюватись все
21:30 друг вгостив морозивом ,неперевршене ,мені спочатку здалось що я його не зїм але після того як покушав навіть незамітив як миска пуста вже))
21:39 плавно спадають відчуття впевненості появляється відчуття злості і агесії це від того щохочеться ще
22:10 виход відчутний злість апатія присутня,музика лікує музика із фільмів квентіна таратіно доречі добавлю тут назву
дуже ефектно під так музику заліпати
22:30 я ирішив негратись і щоб нормально продовжити вечір насипаю ще 30-40мг вход
22:40 сушить,дуже хочеться пити випив маже всю водичку
друг все кртить трешові хіти
22:45 знову падає ,вічутно гркоту
23:10 плато
23:50 ейфорія все ще присутня
також і присутнє відчуття страху
00:46 добрвся додому
1:17 залпаю в чат гпт в тік ток та інших соцмережах одночасно

дуже багато думок але відчтно що виходить з огаізму
я написав свої старі знайомій подрузі щоб не скушно було а тим більше пора пробувати заснути
1:25 випив ще водички да,маже нчого не відчуваю більше

1:35 через відкрите вікно чути як підїхала машина дуже сильно підсилився слух чути кожен шорох
1:40 жіноча присутність завжди радує на підсвідомому рівні запахи ці хімічні))
1:45 накинув собі чуть меньше приблизно 25 мг а подрузі 40мг )
зразу запили вином смак просто топ накінець я його чути почав
2:05 включили фільм і розмовляєм на різні теми пора закруглятись з репортом бо вже почув зауваження що до того що мол комусь пишу постійно і тверезо оцінюю що не царське діло сидіти в телефоні поки чекає і поїдає поглядом прекрасна половина
3:00 в перемішку з сексом ейфорія максимальна хочеться продовжувати але вже чути вихід
що можу сказати речовина достойна магазин теж на рівні,бажаю успішних покупок та ні в якому разі не рекомендую робити так як я робити не слід )

підсумок
клад 9\10
стелс 9\10

надежность 10\10
Вкус 10\10
ефект 10\10
спілкування з оператором 10\10
загальна оцінка 10
Опа, орех от визы отменного качества, сам ни раз брал, респект.

круть трип мне прям нравитса

Назад
Сверху Снизу